Interieurverzorger

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 1900,- tot € 2450,- per maand
Direct naar:
Vind jij het belangrijk om in een schone ruimte te werken? Dan zoeken wij jou! Dit bedrijf biedt mooie mogelijkheden, neem gerust contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.

Dit ga je doen

Als Interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de klanten en de belangen van het bedrijf. Je gaat werken bij een toffe werkgever waarvan je de verantwoordelijk helemaal op je mag nemen.

Je bent representatief en altijd bereid de klant vriendelijk te woord te staan. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het werk wat je doet! Jouw werkzaamheden bestaan uit: het verzorgen van de schoonmaak van appartementencomplexen en bedrijven. Denk hierbij aan entrees, trappenhallen en liften, galerijen, bergingen, maar ook kantines, bureaus en vergaderzalen.

Je wordt goed ingewerkt, maar het is ook belangrijk dat je het werk ziet liggen. Verder zijn je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 06:00 uur beschikbaar, je kan flexibel ingezet worden.

Verder is het belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs B, je komt namelijk te werken op verschillende locaties per dag. Jouw schoonmaak spullen liggen ook in de auto die je van locatie naar locatie meeneemt.

Dit krijg je

 • Een startsalaris tussen de €1900 en €2450,- bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
 • Je komt te werken op leuke projecten
 • Jouw werkgever is zeer betrokken
 • Elke donderdag ontvang je salaris
 • Een fulltime of parttime job, wat voor jou het beste uitkomt, parttime is vanaf 24 uur per week
 • Een gezellig team met leuke collega's
 • Een auto van de zaak, omdat je van locatie naar locatie gaat
 • Na een uitzendperiode heb je kans op een vast contract
 • Een gratis fitness abonnement bij een moderne gym die 24/7 geopend is

Dit ben je

 • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar
 • Je bent verantwoordelijk en betrouwbaar + je houdt van aanpakken
 • Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren
 • Je hebt oog voor het werk
 • Je bent representatief en een positieve werkhouding
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch

Hier ga je werken

Werken bij onze opdrachtgever is een deel uitmaken van een professioneel bedrijf binnen de interieurbranche, dat constant op zoek is naar verbeteringen en nieuwe kansen.

Onze opdrachtgever is een echt Tilburgs familiebedrijf. Zij werken voor bedrijven, VvE van woningcomplexen en semi overheid. Het bedrijf hecht heel veel waarde aan hen klanten, die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen.

Bijna 40 jaar is de oprichter met het bedrijf gestart! In 1980 heeft de eigenaar een klein bedrijfje overnemen, zijn nonsens aanpak in combinatie met zijn persoonlijke aandacht voor elke klant heeft het bedrijf doen groeien! Op dit moment is zijn zoon toegetreden als mede-eigenaar en samen sturen zij ongeveer 40 medewerkers aan.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-13996027, maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent