Kwaliteitsmedewerker Food

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij goed in het managen van kwaliteit?

Dit ga je doen

Als Kwaliteitsmedewerker Food ben je verantwoordelijk voor het managen van het verbeterproces binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat het bedrijf optimaal presteert als het aankomt op voedselveiligheid, duurzaamheid en productkwaliteit. Het bedrijf moet namelijk voldoen aan eisen van stakeholders en hen hier ook bij betrekken. Je komt te werken op kantoor in het kwaliteitsteam.

Je richt je op kleinpaklocaties, maar ook op de aangesloten telers. Samen met je collega-adviseurs behandel je vragen en verzoeken die binnenkomen in de centrale mailboxen. Ook handel je klachten af, begeleid je de afhandeling hiervan door collega’s en denk je op basis daarvan na over mogelijke (kwaliteits)verbeteringen.

Daarnaast stimuleer je kwaliteit gericht denken bij telers en ondersteun je hen hierin; zo valideer je bijvoorbeeld productiemiddelen en -specificaties. Ook motiveer je werknemers van het bedrijf en aangesloten telers om zo veilig en hygiënisch mogelijk te werken. Dit doe je niet alleen door kwaliteitstrainingen te geven, maar ook door tijdens het dagelijkse werk collega's hierop aan te spreken en regelmatig het kwaliteitshandboek (bedoeld voor collega's en telers) bij te werken. Ook ben je nauw betrokken bij interne en externe audits. Ten slotte zorg je ervoor dat je kwaliteit gerelateerde zaken op een passende manier verwerkt in de administratieve systemen.
Je ontfermt je over de kwaliteit en verbeteringen van de coöperatie, de kleinpaklocaties in De Lier, Maasdijk en Noord-Holland, en de teeltlocaties. Je werkt in een team met drie andere Kwaliteitsmedewerkers en een manager.

Dit krijg je

 • Een goed salaris vanaf €2500 bruto p/m afhankelijk van kennis en ervaring
 • Vaste baan met contract het desbetreffende bedrijf
 • Je komt te werken op een gloednieuw kantoor
 • Fulltime functie (40 uur) met vast werk voor onbepaalde tijd
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen, pensioenregeling
 • Collectieve pensioenregeling

Dit ben je

 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met kwaliteitsmanagement
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent analytisch sterk, daadkrachtig en overtuigend
 • Je hebt een goede beheersing van Manual Master en Excel

Hier ga je werken

Voor een fantastische verpakkingsbedrijf/ distributiecentrum in het Westland zijn wij op zoek naar uitbreiding. In het gloednieuwe distributiecentrum worden alle tomaten/paprika’s en komkommers aangeleverd die de aangesloten kwekers hebben geproduceerd. Met een gigantische geautomatiseerd systeem worden de producten verpakt in diverse manieren om vervolgens in de supermarkt terecht te komen. Een grote organisatie gevestigd tussen Rotterdam en Den Haag in lang deA20 die elke dag hard werkt met gezonde groente van hoge kwaliteit.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent