Sales support orderbehandeling

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2300,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als medewerker sales support? Ben je communicatief vaardig en heb je een servicegerichte instelling? Ben jij goed in het uitvoeren van administratieve handelingen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Dit ga je doen

Medewerker sales support orderbehandeling is een hele mond vol maar dat neemt niet weg dat je een uitdagende functie gaat bekleden binnen een internationale onderneming. Als medewerker sales support ben jij niet alleen het visitekaartje van de klant maar ga jij je ook bezighouden met de juiste verwerking van binnenkomende orders, offertes en aanverwante klantcontacten. Daarnaast draag je zorg voor de juiste communicatie met andere afdelingen en overleg je over het verwerken van orders. Je biedt ondersteuning aan klanten omtrent orders, levertijden, problemen en alle voorkomende logistieke zaken. Uiteraard hoort het verwerken van retourorders en creditnota’s er ook bij en houdt je klantgegevens bij in het systeem. De omliggende administratieve taken neem je ook voor je rekening. Dit alles doe je samen met een toegewijd team die net als jij de werkzaamheden zo goed mogelijk wilt uitvoeren.

Dit krijg je

• Een bruto maandsalaris tussen de €2300-€3000 op basis van ervaring en 38 uur per week;
• Reiskostenvergoeding conform cao;
• Fulltime werk (38 uur) in een dynamische omgeving;
• Het volgen van opleidingen en cursussen voor je persoonlijke ontwikkeling;
• Een gedegen inwerkperiode en goede ondersteuning tijdens het uitvoeren van de functie;
• Een gevarieerde en uitdagende functie;
• Standplaats: Bergschenhoek

Dit ben je

• Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting commercieel/techniek;
• Je hebt 1 á 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
• Je hebt relevante ervaring met het Office pakket;
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een service gerichte instelling en je staat stevig in je schoenen.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een specialist in de civiele techniek en van origine is het een heus familiebedrijf. Door jarenlange ervaring is de organisatie uitgegroeid tot een internationale onderneming welke zich specialiseert in het produceren van ventilatiesystemen, luchtbehandelingssystemen, waterbeheersingssystemen en aanverwante producten. De opdrachtgever is gevestigd in de regio van Rotterdam - Noord, wat goed te doen bereiken is vanuit Den Haag, Delft, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Vlaardingen en Pijnacker.

Interesse?

Ben jij de servicegerichte medewerker sales support orderbehandeling die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Vergeet hierbij niet je CV en een korte motivatie bij te voegen. Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent