proces operator 3-ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Pernis Rotterdam
Salaris € 3000,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Direct in dienst bij bedrijf als proces operator in 3-ploegen!

Dit ga je doen

Je bedient vanuit de controlekamer de installatie en voert hiermee in samenwerking met het team de kalibraties uit. De teams zijn opgebouwd uit een control room operator, metering engineer(s), en field mechanics. Je houdt je daarnaast bezig met het signaleren en rapporteren van storingen. Het uitvoeren van controle rondes, klein onderhoud verrichten en bij drukte mee sleutelen behoort ook tot je taken. Ook wordt er van je verwacht dat je verbeteringen van het productieproces aandraagt en rapporteert aan de leidinggevende. Het gaat om een fulltime functie in 3-ploegen (waarbij de nachtdienst 4 nachten heeft).Dit krijg je


Je komt te werken in een uitdagende werkomgeving waar ruimte is voor eigen inbreng en eigen initiatief. Je krijgt marktconforme arbeidsvoorwaarden, ploegentoeslagen, overwerkvergoedingen en collega’s die de schouders er onder zetten. Een betrokken werkgever die graag investeert in zijn medewerkers!

Dit ben je

·         Minimaal een afgeronde opleiding VAPRO B, AOT/Procestechniek MBO 3 of gelijkwaardig.

·         Relevante ervaring als procesoperator.

·         Controlekamer ervaring met procesbesturingssystemen.

·         Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in spreken als schrijven. Engels een pré.Euroloop is een kleine organisatie waarin pro-actieve mensen en goede ideeën een groot verschil kunnen maken.Hier ga je werken

Onze relatie is een van de grootste testcentra ter wereld voor het testen en kalibreren van hoge druk industriële gas- en vloeistofmeters.
Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht, maar ook vanuit Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, etc.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en zoek je een vaste baan, direct in dienst bij het bedrijf? Stuur dan snel je c.v.!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent