Quality Engineer

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 3000,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een organisatie waar je jezelf verder kan ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak? En heb jij ervaring in de maak- of high tech industrie? Lees dan hieronder of jij je kunt vinden in hetgeen we zoeken en hoor ik graag van je!

Dit ga je doen

Een QA/QC officer of Quality Engineer (of kwaliteitsfunctionaris) is iemand die de kwaliteit van productieprocessen en eindproducten managet. Een Quality Engineer toetst de kwaliteit van het eindproduct om zo te bewaken dat het product voldoet aan de geldende eisen en normen en/of de verwachtingen van de gebruiker.
Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de Quality performance van de toeleveranciers. Je zorgt ervoor dat de kwaliteitseisen van de eindklant op de juiste manier worden geïmplementeerd en geborgd bij toeleveranciers.

QC staat voor Quality Control of kwaliteitscontrole, en is met name binnen grotere bedrijven een belangrijk onderdeel van alle uit te voeren werkzaamheden. De QC Engineer heeft een technische studie afgerond op ten minste Hbo-niveau, en in de meeste gevallen aanvullende trainingen, cursussen of opleidingen gedaan specifiek afgestemd op de branche binnen welke zij werkzaam zijn. Hij of zij controleert vaak de papierenstroom binnen de productie, en controleert of alle benodigde certificaten, planningen en werkinstructies op orde zijn. Hij of zij is vaak eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie binnen een bedrijf, en overziet het traject van begin tot eind. Hierbij handelt hij of zij op basis van de visie en afspraken binnen een bedrijf, evenals de eisen die vanuit nationale en/of internationale wetgeving in zogeheten normen zijn vastgesteld.

Om als Quality Engineer bij onze opdrachtgever succesvol te zijn, word je met regelmaat op de werkvloer verwacht om toe te zien op naleving van de procedures. Uiteraard spreek je ook vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit:
 • Het analyseren, beoordelen en registreren van externe en interne klachten
 • Het gestructureerd oplossen van problemen middels 8D rapportages
 • Het initiëren en realiseren van verbeterprojecten binnen de productie
 • Het optimaliseren en continu verbeteren van instructies en procedures
 • Je voert interne audits uit en beoordeelt en rapporteert de behaalde resultaten
Je werktijden zijn veelal van maandag t/m vrijdag tussen 8u00 - 18u00. Flexibiliteit wordt gewenst.

Dit krijg je

Naast een ambitieuze fulltime baan binnen een groeiende internationale organisatie mag je het volgende verwachten:
 • Een zeer mooi salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring tussen de €3.000 en €3.500 bruto per maand
 • Een fulltime uitzicht op een vast dienstverband
 • Reiskostenvergoeding (va. 10km enkele reis)
 • Mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen

Dit ben je

Uiteraard beschik jij over minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare rol binnen de maak- of high tech industrie is een sterke wens van het bedrijf. Daarnaast vragen wij:
 • Communicatief sterk, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must
 • Kennis en ervaring met MS Office, specifiek Excel, ISO 9001:2015, ERP systeem ISAH of vergelijkbaar
 • In staat om technische tekeningen te kunnen lezen
 • Sterke affiniteit met wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en Milieu
 • Een gezonde dosis ondernemerschap

Hier ga je werken

Hier ga je werken:
Werken bij dit bedrijf in de regio Eindhoven en Tilburg betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie en kenmerkt zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.
Zij behoren tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.
De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production
• Cleanroom Solutions
• Projects (ontwikkeling)
• Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen.
Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al onze professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.
Dagelijks worden onze medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.
Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Ook dit bedrijf heeft de zoektocht voor een Quality Engineer in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je wellicht bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Zoek jij een full time functie in met veel afwisseling, uitzicht op vast werk en ruimte voor persoonlijke groei?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent