Accountmanager Offshore

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Capelle aan den IJssel
Salaris € 3000,- tot € 5000,- per maand
Direct naar:
Heb je aantoonbare commerciële ervaring en een relevant netwerk en ben je toe aan je nieuwe uitdaging? Dan leren we je graag kennen!

Dit ga je doen

Deze gedreven Accountmanager legt de focus op het breder bedienen van bestaande en creëren van nieuwe opdrachtgevers in de sector Offshore en Maritiem. Ons land is goed vertegenwoordigd in deze sector met een groot aantal internationaal georiënteerde organisaties die enorme offshore en maritieme projecten over de hele wereld uitvoeren. Maritiem en Offshore kenmerkt zich door de omvang en complexiteit van de projecten en de gigantische assets die worden gebruikt waardoor de kreet “tijd is geld” een extra dimensie krijgt.

Als Accountmanager ga je aan de slag met als doel het creëren van duurzaam rendabele klantrelaties. Je maakt, ondersteund door de Manager Commercie een plan van aanpak om hiermee gave opdrachten binnen te halen voor onze professionals. Wij zien jouw bijdrage als volgt voor ons:
 • Opbouwen en onderhouden van klantenrelaties
 • Deze klantrelaties overtuigen van de kracht van Primaplan
 • Offertes uitbrengen en overeenkomsten sluiten
 • Op de hoogte blijven van de markttrends en deze omzetten naar kansen en acties
 • Commercieel aanspreekpunt zijn voor klanten en Primaplan
 • Benutten van de ontwikkelkansen die wij je bieden
 • Bijhouden van je sales-administratie in onze systemen.

Dit krijg je

 • Contract voor eerst bepaalde en hierna onbepaalde duur
 • Marktconform salaris aangevuld met een resultaatgerichte component en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Bedrijfsauto

Dit ben je

 • Je bent een enthousiaste persoon met een natuurlijke gunfactor en dealmaker-drive
 • Je hebt ambities, neemt zelf initiatieven, kunt goed zelfstandig en samenwerken
 • Je beschikt over een relevante opleiding op Bachelor-niveau of gelijkwaardig
 • Je hebt relevante commerciële ervaring
 • Je beschikt over een concreet netwerk in de Offshore & Maritieme sector.

Hier ga je werken

Primaplan staat voor ‘Projectbeheersing met aandacht.’ We functioneren vanuit onze kernwaarden: transparant, gedreven en loyaal. Al ruim 30 jaar realiseren we voor onze opdrachtgevers in Nederland en België de projectbeheersing voor de meest uiteenlopende en ook complexe projecten. Onze professionals zorgen ervoor dat de projectdoelstellingen van onze klanten worden behaald door hen te voorzien van de juiste inzichten, kennis en uitvoeringskracht. Dit doen we door het leveren van expertise op het gebied van Project Planning, Project Control, Cost Control en Risicobeheersing. We zijn actief in met name de sectoren (petro)chemie, GWW, bouw & infra, offshore, energie, industrie, food en farmacie. Ons team van meer dan 70 professionals wordt vanuit onze kantoren in Capelle aan den IJssel (NL) en Turnhout (BE) aangestuurd.

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in de functie of meer wilt weten dan kun je contact opnemen met Paul Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter. Hij is de vaste recruiter voor Primaplan en kan je meer vertellen over de ins en outs.

Je komt direct in dienst van het bedrijf en wij werken op basis van Werving en Selectie bij onze opdrachtgever. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf, je kunt hem bereiken via pauldeletter@werktalent.com of telefonisch via 0174-612690.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent