Intercedent Accountmanager WerkTalent

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Leiden
Salaris € 1950,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij gedreven en heb je een grenzeloze ambitie? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Past de dynamische uitzendbranche jou als gegoten en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij onze match!

Dit ga je doen

Ben jij gedreven en heb je een grenzeloze ambitie? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Past de dynamische uitzendbranche jou als gegoten en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij onze match!

Keer op keer bezorg jij (latent) werkzoekenden een stralende glimlach, omdat je hen een nieuwe baan of uitdaging bezorgd hebt. En iedere keer als jij bij een potentiële klant bent geweest, kom je vol enthousiasme terug met een vacature. Dát zijn precies de twee onderdelen waarom jij zo’n perfecte match bent met de uitzendbranche! Er is alleen één probleem: in je huidige baan mis je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. WerkTalent ziet het anders! Wij geven jou de ruimte om op je eigen manier in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken en zo naast WerkTalent ook juist jezelf te ontwikkelen. Zie jij WerkTalent ook zitten?

Keer op keer laat jij jouw kwaliteiten schitteren op de vestiging te Leiden om: nieuwe klanten te scoren en werkzoekenden aan een nieuwe baan te helpen. Dit alles met 1 doel: sky-high vestigingsresultaten boeken. Daar zorg jij natuurlijk niet alleen voor, want ook jouw collega’s werken hier keihard aan mee. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen business unit en zorgt ervoor dat zowel werkgever als werknemer graag met je in gesprek gaan en met je samen werken. Jij weet wat er speelt in jouw branche, weet waar kansen liggen en waar de werknemer het beste op zijn plek zou zijn. Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je hierbij ondersteund door je directe collega’s en ons service center die met raad en daad voor je klaarstaat.

Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in deze functie veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:

Diverse contactmomenten met werkzoekenden, uitzendkrachten en potentiële toptalenten. Van het inschrijven en bemiddelen van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van lopende kandidaten bij (nieuwe) opdrachtgevers.

Het online (job sites/social media) of in de WT database searchen naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benaderd en inplant voor een eerste kennismaking.
Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen.

Keiharde sales. O.a. door jouw creatieve salesacties score jij nieuwe business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.

Relatiebeheer. WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze partners. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt ervoor dat ze je nummer niet op hoeven te zoeken, maar uit het hoofd kennen

Dit krijg je

Wat wij bieden

  • Een baan waar vrijheid en ondernemerschap centraal staan.
  • Een basissalaris tussen de € 2.000 en € 3.000 bruto per maand
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Uitzicht op een vast dienstverband; Net als met onze klanten en uitzendkrachten hebben wij ook bij jou de focus op een lange termijn relatie.
  • Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy.
  • 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6 Adv-dagen.
  • Kans op jaarlijkse incentive reis (bijv. naar Mallorca, Hvar, Ibiza)

Dit ben je

Om je aan te sluiten bij de WerkTalent-familie neem jij het volgende mee?

  • Een afgeronde mbo-(niveau 3 of 4) of hoger.
  • Het liefst 2 jaar ervaring in de uitzendbranche als Intercedent

Hier ga je werken

WerkTalent ziet het anders Eigenwijs en stoer in combinatie met een professionele en servicegerichte werkwijze: dat is WerkTalent. Als mens gestuurde organisatie bestormen wij de uitzendmarkt al sinds 2001, en hoe!

Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Geen loze beloftes, geen poespas, maar woorden en daden. Door de platte structuur, de heldere manier van communiceren en de korte lijnen, kunnen wij iedere klant en werkzoekende uitstekend bedienen.

De vestiging te Leiden bestaat uit een team van 5 medewerkers die met elkaar successen vieren, klanten en kandidaten een glimlach op hun gezicht tovert en bovenal plezier maken in hun werk.

Interesse?

De match is er…
omdat jij het anders ziet, net als wij. Jij bent ready for succes! Waar wacht je nog op? Solliciteer op deze recruiter vacature en vertel ons waarom jij thuis hoort in onze familie. Uiteraard kun je ook altijd langs komen voor een kop koffie. Zien we je snel?

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent