Operator Silent Piler

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 3000,- tot € 3600,- per maand
Direct naar:
Ter uitbreiding zoeken wij voor een van onze opdrachtgevers een operator (full-time) voor de Silent Piler. Heb jij een technische achtergrond als bijvoorbeeld procesoperator en vond je de bedieningskant leuk? Solliciteer dan!

Dit ga je doen

Als operator van de Silent Piler ben je niet snel uitgeleerd. Na een gedegen training én inwerkperiode kun je ‘lezen en schrijven’ met deze machine. En dan begint het pas echt. Leren bedienen is één ding, maar veilig en precies een damwand aanbrengen is twee.

Na een helder start-werkoverleg met de uitvoerder neem jij de verantwoordelijkheid om samen met je collega’s het werk aan te pakken. Je denkt hierbij natuurlijk vooral aan de veiligheid van jezelf en de ander en de juiste opstelling van jouw machine. Tijdens de werkzaamheden heb je continu in de gaten hoe damwand, grond en de machine reageren. Je bedenkt steeds wat de volgende stap in het werk moet zijn of dat je juist een stap terug moet doen voor het juiste eindresultaat.

Je bent bereid diverse werkzaamheden rond de Silent Piler op te pakken en helpt uiteraard bij het opbouwen, laden en lossen. Je verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud aan de machine en bewaakt dat het materieel dik in orde is.

Je werkt in een klein team binnen Nederland aan uiteenlopende projecten met een duur van enkele weken tot meerdere maanden.

Dit krijg je

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw talent. Onze opdrachtgever is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen. We hebben een plezierige werksfeer en geven veel aandacht aan veilig werken. Er is ruimte om mee te denken over nieuwe oplossingen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je een fulltime tijdelijk contract met uitzicht op vast.

Dit ben je

Je bent een vrolijke vakman met passie voor (funderings)techniek, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, geduld en doorzettingsvermogen. Je houdt gemakkelijk overzicht en denkt vooruit. Je geniet ervan om te improviseren en blijft geduldig bij tegenslag. Fysiek werk met de nieuwste technieken in de buitenlucht past helemaal bij jou.

Met jouw enthousiasme werk je gemakkelijk samen en je laat zien een visitekaartje van onze opdrachtgever te zijn.

Verder breng je mee:

  • Een door ervaring of opleiding verkregen Mbo werk- & denkniveau
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met funderingstechniek
  • Leergierigheid; je bent bereid om de training en praktijkstage te volgen
  • VCA of bereid dit certificaat te behalen
  • Full time beschikbaar

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf in de funderingstechniek. Ter uitbreiding zoeken zij operators voor hun Silent Piler. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer! De werklocatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem.

Interesse?

Neem contact op met Xandra Tukker via 06-13236373, xandratukker@werktalent.com of solliciteer via de knop!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent