Verkoper binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 2500,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Sales medewerker gezocht!

Dit ga je doen


Wat ga je doen?Vanuit de vestiging in Zwijndrecht ben je als verkoopmedewerker vooral bezig met de verkoop van het uitgebreide assortiment bouwmaterialen (denk hierbij aan een breed productenaanbod voor wand-& vloertegels, gevel-& sierbestrating en dakpannen). Je maakt offertes, hebt veelvuldig contact met klanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders. Je legt in nauwe samenwerking met de buitendienst actief contact met potentiële klanten en onderhoudt nauwe banden met onze bestaande klanten.Met wie werk je samen?Je werkt intensief samen met de verkopers en de afdeling Logistiek van vestigingen Rotterdam en Zwijndrecht. Met je directe collega´s op de afdeling Binnendienst verdeel je de offerte-aanvragen en orders. Zij kunnen je altijd verder wegwijs maken in deze dynamische werkomgeving.

Dit krijg je


Het bedrijf staat garant voor een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen het bedrijf. Bovendien kun je rekenen op een uitdagende baan met veel contact met klanten, professionele en gedreven collega’s en marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Het betreft hier een vaste baan!

Dit ben je


Je bent fulltime beschikbaar en heb je ervaring als verkoper bouwmaterialen of hebt gewerkt op een afdeling Verkoop Binnendienst dan is dit een pré. Je vindt het leuk om binnen een gedreven en professioneel verkoopteam te werken. Je bent nauwkeurig, actief en hebt een klantvriendelijke instelling. Gezien de soms complexe offertes zijn goede rekenkundige vaardigheden noodzakelijk. Daarnaast vragen wij:

  • Minimaal een mbo- werk- en -denkniveau;
  • Een uitstekend verkooptalent;
  • Teamplayer;
  • Bereidheid om je verder te bekwamen in de bouwmaterialen.

Hier ga je werken

Onze relatie heeft een mooie en hippe showroom met o.a. wand- en vloertegels van hoge kwaliteit. Er wordt een heel breed assortiment gevoerd voor de professionele bouwer in de regio. De4 toegevoegde waarde is groot: ze hebben alles onder één dak en bieden deskundig advies. Daarmee zijn ze dé partners voor professional en professionele klusser.
Alles voor sfeer en comfort in huis is er onder één dak: de tegelshowroom. Hier vinden de klanten een breed productenaanbod voor wand-& vloertegels, gevel-& sierbestrating en dakpannen.
Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent