Leerling CNC Operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je misschien totaal iets anders? Dat is dit wat voor jou!

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever maakt de meeste unieke producten van glas, hierin kan jij meewerken. Wij geven jou de kans om te werken met uniek materiaal en unieke producten. Als je iemand bent met oog voor kwaliteit en gevoel voor techniek is dit wat je zoekt.

Wij zijn namelijk op zoek naar een CNC operator. Als CNC operator ben je werkzaam in de productie en kan je een machine instellen en een productie run opstarten en draaien. Het begint bij een kaal stuk glas en eindigt als een prachtig op wens van de klant aangepast product. Het CNC werk zal uiteenlopen van kleine series werk tot unieke high end design stukken. Je werk zal niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld te zien zijn, denk bijvoorbeeld aan winkelcentra in Dubai, in grote kantoorpanden in Amerika of misschien wel bij iemand in huis.

Voor deze functie hoef je niet perse ervaring te hebben, maar is motivatie, eigen initiatief al genoeg. Lijkt het jou een gave uitdaging? Dan is dit je kans!

Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week in de dagdienst. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 07:00 - 16:00 uur en vrijdag van 07:00 - 14:00 uur.

Dit krijg je

Salaris tussen de € 1900 - € 2200 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
Full time baan in dagdienst;
Werken met een heel uniek product;
De kans om jezelf te ontwikkelen;
Werken bij een groeiend bedrijf met een hecht team;
Vast werk voor langere tijd;
Weekenden vrij

Dit ben je

Enige affiniteit/feeling hebt bij techniek, je gaat namelijk met machines werken.
Op zoek naar een fulltime, baste baan
Oog voor kwaliteit en je hebt eigen initiatief
Je bent een echte teamplayer
Je bent in het bezit van eigen vervoer
Woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Gouda, Zoetermeer

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een glasbewerkingsbedrijf dat zich de afgelopen jaren onderscheden heeft door innovatief om te gaan met vlakglas. Zij hebben hele uiteenlopende projecten, van douche wanden tot kunst projecten, etc. De producten die zij maken gaan over de hele wereld en hier kan jij aan meewerken, hoe gaaf is dat!

Het bedrijf heeft 18 medewerkers en bestaat inmiddels ruim 80 jaar. Er hangt een informele werksfeer en zij hebben een hecht team. Zij bedienen zowel midden- als hoog segment klanten.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar quintyflier@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-44846527.

Deel via social media:
Quinty Flier

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent