Montage Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bodegraven
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Steek jij graag je handen uit de mouwen en lijkt het je leuk om in een gevarieerde buitenfunctie aan de slag te gaan? Dan is deze fulltime uitdaging als ‘Montage Medewerker’ echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag als montage medewerker bij een technische organisatie die zich bezig houdt met het op- en afbouwen van verschillende staal/aluminium constructies. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: accommodaties voor evenementen, tijdelijke huisvesting, Covid teststraten, bouw en gerelateerde onderdelen voor de constructies. De organisatie is een bekende speler op de Nederlandse markt, maar zijn ook internationaal bekend met hun speciale constructies.

Samen met het team zorgen jullie dat de constructies worden gemonteerd en geassembleerd naar aanleiding van een technische tekening. Jullie zorgen samen voor een mooi eindresultaat waar je trots op kan zijn!

Daarnaast kom je te werken in een gezellig en professioneel team waar elke dag keihard wordt gewerkt, maar waar grapjes ook van harte welkom zijn! Het is een platte organisatie waar iedereen gelijk is. Het kan dus wel een keer voorkomen dat jouw manager naast jou staat te helpen bij het opbouwen van een accommodatie.

De taken die horen bij het uitvoeren van jouw functie zijn:
 • Het tillen en verplaatsen van aluminium/stalen onderdelen;
 • Werktekeningen lezen en opvolgen;
 • Constructies/accommodaties op- en afbouwen;
 • Meehelpen aan projecten in het binnen en buitenland;
 • Het assembleren van constructies en verschillende benodigde onderdelen;
 • Het ondersteunen van de voormannen.
Jouw nieuwe uitdagende functie is uit te voeren in een 40-urige dagdienst van maandag t/m vrijdag. Ook kan het voorkomen dat je af en toe in het weekend moet werken. Dit ligt natuurlijk aan het project, weersomstandigheden, noem maar op. De werktijden kunnen variëren i.v.m. de projecten, maar de standaard werktijden zijn van 05:45 t/m ±15:30 uur.

Ben jij een echte bikkel die houdt van hard werken, graag bezig is in het buitenlucht en vind je het belangrijk om trots te kunnen zijn op wat jij en het team hebben gepresteerd, dan is dit de baan voor jou.

Heb jij gewerkt als steigerbouwer of ben je werkzaam (geweest) in de bouw, dan pas je zo in het team.

Dit krijg je

Jouw inzet wordt door de organisatie erg gewaardeerd. Hiervoor willen ze jou bedanken en het volgende aanbieden:

 • Een startsalaris tussen de €2300,- en €2600,- per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een full-time functie met uitzicht naar een vaste baan;
 • Een dagdienst functie van maandag t/m vrijdag en zo nu en dan een zaterdag;
 • De kans om mee te gaan naar het buitenland bij verschillende projecten;
 • De mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen in het binnen- en buitenland;
 • De mogelijkheid om door te groeien tot voorman;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gezellige borrels en leuke teamuitjes.

Dit ben je

 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Woerden, Utrecht, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, etc.
 • Jij beschikt over enige ervaring binnen de techniek;
 • In het bezit van een VCA certificaat of bereidt om deze te behalen;
 • In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer om naar de zaak te komen;
 • Op zoek naar een full time baan met oog op een vaste aanstelling.
 • Zelfstandig te werk kunnen gaan, maar ook in teamverband goed kunnen functioneren;
 • Een flexibele werker die geen 9-17 mentaliteit heeft en bereidt is om ook zo nu en dan op zaterdag te werken.

Hier ga je werken

De organisatie waar jij binnenkort aan de slag gaat is gevestigd in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Verder ligt de specialisatie van de organisatie bij het produceren en monteren van verschillende permanente of tijdelijke aluminium ruimtes voor bijvoorbeeld festivals of voor zakelijke doeleindes.

Techniek staat dan ook hoog in hun vaandel. Zij staan voor hoge kwaliteit en persoonlijke dienstverlening voor de klant. Dit doen zij niet alleen naar hun klanten maar ook naar het personeel toe, zo zijn zij erg betrokken en dat laten zij zien door opleidingen aan te bieden en jou de mogelijkheid te geven om jouw mening te uiten.

Tijdens deze leuke functie maak jij te gekke situaties mee! Zo ga je bijvoorbeeld met jouw team voor een week naar het buitenland om een accommodatie op te bouwen (mocht je hiervoor openstaan) en wordt alles van verblijf tot avondeten voor jullie geregeld.

Lijkt dit je nou interessant en zou je graag een deel willen uitmaken van deze leuke organisatie? Waar wacht je dan nog op! Solliciteer snel en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij jouw droombaan!!

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent