Sales Engineer aandrijftechniek

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sliedrecht
Salaris € 2000,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Onze opdrachtgever is een leuke organisatie in de Drechtsteden. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een full time Sales Engineer.

Dit ga je doen

Als Sales Engineer binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten als het gaat om verkoop, technische en administratieve vragen. Je bouwt samen met het team aan een vertrouwensband met de klant en je bedient bestaande relaties om ons marktaandeel uit te breiden. Je houdt je bezig met het gehele offertetraject, vanaf het analyseren van de technische behoefte van de klant tot en met de follow-up na het uitbrengen van de offerte en aansluitend het binnenhalen van verkoop. Vervolgens begeleid je het orderproces tot en met de levering; after sales hoort ook tot je takenpakket. Alsmede het begeleiden van projecten met eventuele afname in één van de fabrieken in Frankrijk.

Dit krijg je

  • Onze opdrachtgever is een leuk bedrijf met enthousiaste collega’s. We kennen een platte organisatiestructuur waarbij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.
  • Technische uitdagingen van klanten oplossen is onze specialiteit. Om hieraan invulling te kunnen geven houd je je technische kennis up-to-date door middel van opleiding en training.
  • Een marktconform basissalaris, een volledige maand vakantiegeld en een 13e maand.
  • Een premievrije pensioenregeling en diverse kostenloze verzekeringen.
  • Een uitdagende en afwisselende baan met goede secundaire voorwaarden.
  • Minimaal 29 vakantiedagen.
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op onbepaalde tijd.

Dit ben je


Onze nieuwe collega heeft kennis van elektrische en/of mechanische engineering op Hbo-niveau, verkregen door opleiding (werktuigbouwkunde - elektrotechniek) en/of werkervaring, en combineert deze met commerciële vaardigheden om de verkoop van onze producten uit te breiden en klanten van een passend advies te voorzien. Communiceren in zowel Nederlands als Engels is voor jou geen probleem. Spreek je de Franse taal, dan is dat een pré. Je functioneert commercieel gericht, weet je verantwoordelijkheid te nemen en bezit ondernemerschap.  Je bent fulltime beschikbaar en hebt bij voorkeur ervaring of kennis van de industrie.

Hier ga je werken

De werklocatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Utrecht, Breda, Dordrecht en Gorinchem.

Interesse?

Neem contact op met Xandratukker@werktalent.com, bel naar 078-6119292 of solliciteer via de site.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent