Regiomedewerker | Detailhandel

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tiel
Salaris € 2300,- tot € 2850,- per maand
Direct naar:
Ben jij flexibel ingesteld en werk jij graag op meerdere vestigingen? Zoek jij een baan met doorgroeimogelijkheden? En wil jij graag direct in dienst bij het bedrijf? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Dit ga je doen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Regiomedewerker kom je te werken op de vestiging in Roosendaal, met een kop koffie begin je met de inkomende goederen die de dag ervoor zijn geleverd.
Je werkt natuurlijk niet alleen. Samen met de senior verkoopmedewerkers en verkoopmedewerkers run je de vestiging.

Je controleert de goederen, ruimt de goederen op in de winkel en zorgt ervoor dat het e.a. administratief goed wordt verwerkt.
Komt er een klant binnen? En is hij op zoek naar een boor wat speciaal is voor houtmaterialen? Met jouw kennis informeer je de klanten en geef je advies over welke boor de klant het beste kan aanschaffen.

In de middag ben je verantwoordelijk voor de offertes, deze werk je uit en stuur je naar de klanten, mocht er nog vragen zijn vanuit de klanten dan neem je telefonisch contact met ze op. Je helpt ook de klanten aan de balie en voer je een aantal verkooporders in.

Aan het einde van je werkdag bekijk je de planning war je morgen staat ingedeeld, dit kan bij een andere vestiging zijn, bijvoorbeeld; morgen je sta in Breda omdat de Senior Verkoopmedewerker van Breda een verlofdag heeft. Omdat je elke dag op een andere vestiging (in de omgeving van) kan komen te staan, krijg je een auto van de zaak.

Jouw werkdag is van tussen 07.30 / 08.00 uur - 17.00 uur.

De functie in het kort:
 • Je werkt afwisselend vanuit één van onze vestigingen in de omgeving van Roosendaal. Standplaatsen kan hierdoor per dag verschillen. Het kan ook voorkomen dat je buiten de regio op een andere vestiging wordt ingezet.
 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten. Je informeert de klanten over de producten, technische specificaties, prijzen en levertijden.
 • De inslag van goederen wordt door jou gecontroleerd, juist opgeslagen en administratief verwerkt
 • Je zorgt voor het behoud van een juiste presentatie en uitstraling van het assortiment als ook de vestiging en denkt mee over het presenteren van de acties.
 • Je houdt de contactgegevens van de klanten up-to-date in het verkoopsysteem

Dit krijg je

 • Een goed salaris tussen de € 2300 en € 2850, afhankelijk leeftijd van ervaring
 • Een fulltime functie waar je direct in dienst komt en met kans op een vast contract
 • Een professionele werkomgeving met gedreven collega’s
 • 25 vakantie dagen met daarop ook nog eens 12 ATV dagen op jaarbasis
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en diverse opleidingen
 • Zorgverzekering, pensioenregeling en bedrijfszorg
 • Je krijgt een aantrekkelijke korting op het gehele assortiment
 • Een goede en informele werksfeer. Een familiecultuur waarin je in een warm bad belandt. "Ons kent ons" heerst binnen de organisatie, zo kun je gewoon bij iedereen binnenlopen voor een praatje.
 • Jaarlijks (sport) activiteiten die worden georganiseerd door de organisatie

Dit ben je

 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een gezonde dosis enthousiasme voor zowel verkoop als techniek
 • Je woont in de omgeving van Tiel, Zoelen, Geldermalsen of Maurik
 • Je bent een teamplayer en stelt je daarmee automatisch collegiaal op naar je collega's

Hier ga je werken

Het bedrijf is één van de grootste groothandels in de bouw en industrie. Zij zijn al ruim 150 jaar actief en hebben een assortiment met ruim 150.000 artikelen. De producten die het mooie bedrijf levert worden verzonden vanuit vestigingen door heel Nederland en worden gebruikt voor de bouw en industrie in de breedste zin van het woord. Collegialiteit staat ontzettend hoog in het vaandel want je doet het echt samen!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-30020699, 06-13996027, brianhauwert@werktalent.com of maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent