Belader / Bijrijder

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 1950,- per maand
Direct naar:
Een leuke flexibele (bij)baan, een fijne werkgever, gunstige werktijden en goede arbeidsvoorwaarden! Klinkt goed toch?

Dit ga je doen

Wij zijn voor Waardlanden op zoek naar een parttime of fulltime bijrijder/belader voor de afvalinzameling. Binnen deze functie zit je veel in de vrachtwagen, maar ben je ook een deel van de dag in de buitenlucht aan het werk!

Hoe ziet jouw dag er uit?
's Ochtends kom je binnen bij Waardlanden en is het tijd om je om te kleden en daarna krijg je een kopje koffie of thee. Je zoekt de chauffeur met wie je op pad gaat en vervolgens vertrekken jullie vanaf locatie! Het werk als "vuilnisman" is al lang niet meer wat het geweest is! Vroeger werd er meestal gewerkt met een achterlader waar containers in gezet werden. Tegenwoordig wordt er voornamelijk gewerkt met een vuilniswagen met een elektronische arm. Deze arm kan zelf de bakken optillen en leegschudden. Als bijrijder rijd je mee met de vrachtwagenchauffeur. Wanneer de containers te scheef staan om op te tillen of wanneer er een obstakel in de weg staat, stap jij uit om deze recht te zetten. Daarna stap je weer in en rijden jullie verder naar de volgende stop.

Kort samengevat:
 • Meerijden op de vrachtwagen
 • Uitstappen om containers recht te zetten
We werken bij Waardlanden met een dagelijkse planning. Hierdoor zijn de werktijden deels zelf in te delen en is deze baan geschikt als bijbaan of als flexibele baan voor de lange termijn.

Dit krijg je

Waardlanden werkt volgens de CAR-UWO cao. Hierdoor gaat het niet alleen om een leuke (bij)baan bij een mooi bedrijf, maar zijn de arbeidsvoorwaarden ook nog aantrekkelijk!

Zo heb je bijvoorbeeld recht op:
 • Een salaris tussen de €1700,- en €1950,- bruto per maand op basis van 40 uur, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 8,33% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen per jaar (dit is op basis van een fulltime werkweek)
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd
 • Een goede regeling voor eventuele over- en toeslaguren
 • Een goede werksfeer met waarbij de werktijden flexibel in te delen zijn

Dit ben je

Bij Waardlanden vinden ze het belangrijk dat je inzet toont en dat je gemotiveerd bent. Het is ook niet noodzakelijk dat je al ervaring hebt. Je leert het werk vanzelf door aan de slag te gaan!

Wel vragen ze:
 • Iemand die minimaal 18 jaar oud is (in verband met de aard van de werkzaamheden);
 • Parttime of fulltime beschikbaarheid voor minimaal voor 1 dag in de week.

Hier ga je werken

WerkTalent werkt al jaren, als vaste partner, samen met Reinigingsdienst Waardlanden. Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de afvalverwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 70.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Leerdam en Vianen. Ook kunnen de inwoners gebruik maken van de diverse afvalbrengstations. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening. De werkzaamheden zijn zoveel mogelijk gericht op het hergebruiken van grondstoffen en het voorkomen van (rest)afval. Afvalscheiding en recyclen zijn daarbij belangrijke pijlers!

Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nu tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.

Interesse?

WerkTalent Gorinchem heeft als vaste partner van Waardlanden, het vertrouwen gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe deeltijd of voltijd bijrijder. Normaal gesproken ontmoeten wij jou graag persoonlijk, maar onder de huidige omstandigheden maken we liever kennis via een videogesprek. In dit gesprek bespreken wij jouw wensen, ambities, de organisatie en de functie. Als hier een match ligt, dan kun je lekker aan de slag en mogen wij je van harte feliciteren met je nieuwe baan!

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de button hieronder, bel of app naar Esmey de Haas: 06-19476246 of stuur een mailtje naar: esmeydehaas@werktalent.com

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent