Orderpicker avonddienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een goed betaalde baan? Salaris tussen 2200/2500. Fulltime en per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken!

Dit ga je doen

Jouw werkdag begint wat later op de dag, je start namelijk om 17:00 en werkt tot 01:00. Tijdens jouw werkzaamheden ga jij je bezig houden met orderpicken. Dit doe je voor een groot industrieel bakker. Aan de hand van een paklijst ga jij de juiste orders verzamelen en zorg je er voor door nauwkeurig te werken dat er geen verkeerde broden in de kratten worden gelegd. Door de led-displays boven de kratten weet je precies waar je de broden met wegleggen, deze geven namelijk een code en naam aan!

Doordat je in een avondploeg werkt staan er leuke toeslagen tegenover en kun je een leuk salaris verdienen. Naast het goede salaris heb je leuke collega's waar je mee samen werkt. Werken in een teamverband is een must want samenwerken komt hier veel bij kijken.

De werklocatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

Dit krijg je

+ Een goed salaris
+ Mogelijk een vaste aanstelling
+ Gezellige collega's
+ Doorgroeimogelijkheden

Dit ben je

  • Harde werker
  • Fysiek in orde
  • Flexibel

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een groot industrieel bakker die een aantal grote supermarkt ketens beleverd van vers brood. Binnen deze organisatie heerst een familiaire werksfeer, daardoor is er veel plezier onderling op de werkvloer!

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent