Montage medewerker / Hulpmonteur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 1825,- tot € 2050,- per maand
Direct naar:
Wij zijn op zoek naar iemand die graag in de techniek wilt gaan werken. Je zal aan de slag gaan als montage medewerker van allerlei diverse kisten (aluminium, staal en RVS) in de dagdienst van maandag tot en met vrijdag.

Dit ga je doen

Je komt te werken in een hecht team, waarbij je als montage medewerker zelfstandig aan de slag gaat. Binnen dit bedrijf heeft iedereen zijn specialisme, zo maak jij onderdeel uit van een team bestaande uit TIG lassers, kantbankwerkers, operators en productie- en montagemedewerkers..

Het gaat om een functie in de dagdienst van maandag t/m vrijdag van 07:00 - 16:00 uur of 8:00 - 17:00 uur net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Je bent voornamelijk bezig met het afmonteren en assembleren van staal aluminium of rvs kisten. Denk aan deksels ,scharnieren , sloten, gasveren monteren aan of op de kisten. Niet moeilijk maar enig technisch inzicht is fijn. Je hoeft niet veel ervaring te hebben.

Dit krijg je

 • Vast werk waarbij je full time aan de slag kan;
 • PBM's worden geregeld;
 • Dagdiensten, weekenden ben je lekker vrij;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;
 • Startsalaris tussen de €10,50- en €11,75 bruto per uur.
 • Werken in een groeiend bedrijf met een mooi toekomstperspectief;
 • Informele werksfeer;
 • Vrijdagmiddag borrel.

Dit ben je

 • Je woont in de omgeving van Regio Zuidplas, Waddinxveen, Rotterdam, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Woerden of Gouda en omgeving.
 • Je wilt graag werken in de techniek;
 • Je bent op zoek naar een vaste baan;
 • Fulltime beschikbaar en wilt graag in dagdiensten werken;
 • In het bezit van eigen vervoer.

Hier ga je werken

Onze technische opdrachtgever is een dynamische en snel groeiende organisatie die specialist zijn in opbergruimtes voor wagens. Zij voorzien klanten van de beste oplossingen en hebben zowel standaard- als maatwerk producten.

Zij hebben een breed assortiment opbergruimtes van aluminium, staal en RVS.
Hun hanteren de metaal cao.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent