Machinaal productiemedewerker hout

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Boxmeer
Salaris € 1900,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Jij HOUT wel van lekker aanpakken en werkt graag met jou handen? Heb jij ervaring met houtbewerking en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan past deze vacature precies in jouw straatje!

Dit ga je doen

Als machinaal houtbewerker houd jij je lekker bezig met de bewerking van houten trappen. Om de productie hiervoor optimaal te laten verlopen, voer jij de volgende werkzaamheden uit:

  • Bedienen van de CNC-machine(s)
  • De machine(s) instellen, omstellen en ombouwen
  • Handmatig bijwerken van de producten
  • Kleine storingen oplossen

Dit krijg je

Lijkt het jou leuk om te werken bij een familiebedrijf dat ontzettend bedreven is in de productie van houten trappen? Da's mooi! Jij kunt dan op het volgende rekenen:

  • Startsalaris tussen €1.900 - €2.200 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
  • Netto reiskostenvergoeding
  • Fulltime, vast werk voor lange tijd
  • Na 6 maanden op contract bij de opdrachtgever
  • Kans om jezelf te ontwikkelen

Dit ben je

Heb jij ervaring in de houtindustrie? Of ben jij in een technische functie werkzaam geweest zoals Operator of Productiemedewerker? En ben jij woonachtig in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer of Venlo? Dan nodig ik jou van harte uit voor een gesprek!

Hier ga je werken

Deze organisatie is een echt familiebedrijf, waar nu de derde generatie aan het roer staat. Vroeger gestart in een kelder maar over de jaren uitgegroeid tot een werkplaats met mooie showroom. In de werkplaats worden de producten met alle zorg en aandacht gemaakt waarna deze gemonteerd worden bij zakelijke en particuliere klanten, voornamelijk in het midden en zuiden van ons land. Doordat het een klein familiebedrijf betreft, is er voldoende oog en aandacht voor jou als mens en medewerker.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent