Monteur trapliften (regio Apeldoorn)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Apeldoorn
Salaris € 2400,- per maand
Direct naar:
Jij bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhoud en repareren van trapliften bij de mensen thuis. Je bent dus eigenlijk assemblagemedewerker, service monteur en onderhoudsmonteur in één. Naast jou werkzaamheden ben je ook het visitekaartje.

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften bij de mensen thuis. Je bent dus eigenlijk assemblagemedewerker, service monteur en onderhoudsmonteur in één. Naast jou werkzaamheden ben je ook het visitekaartje van het bedrijf en tevens een luisterend oor voor je klanten.

Je bent volledig allround en hebt overal een beetje of veel verstand van. In principe kan alles worden aangeleerd zolang je maar technische affiniteit hebt.

Hoe wordt je nou traplift monteur?

De 1e week zal je intern een opleidingstraject volgen waarbij je volledig wordt ingewerkt. Zo zal je alle in & outs leren van de trapliften die zij hebben. Ga jij de rails monteren, assembleren. Programmasysteem wordt je helemaal uitgelegd. Alles wordt uit elkaar gehaald en in elkaar gezet. Tijdens deze 1e week zorgt het bedrijf dat je in een luxe 4-sterrenhotel verblijft.

De 2e tot 4e week rij jij mee met een collega monteur of teamleider. Je krijgt dan een volledig inwerktraject. De basis heb je al en nu ga je het uitvoeren bij de klant. Na de 4e week ben je zelfstandig en ga je alleen op pad. Je krijgt onder andere een auto en telefoon van de zaak en wordt ingezet binnen jouw regio.

Als installatiemonteur geef jij je klanten advies en uitleg over het gebruik van de traplift. Mocht er man aan de nood zijn, kan je altijd nog je collega’s binnen jouw regio inschakelen.

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken komt. Het is dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt. Je helpt natuurlijk de oudere mensen zodat ze langer in hun huis kunnen blijven wonen.

Nogmaals, heb jij ervaring in de techniek dan ben je welkom. Ben je automonteur, machine operator en je wilt iets totaal anders dan heb je dit zo onder de knie.

Dit krijg je

Naast een fulltime, uitdagende, technische vaste baan biedt men ook het volgende aan:

 • Startsalaris tussen de €2250 - €2400 euro;
 • Toeslagen na 8 gewerkte uren
 • Reistijd wordt gezien als werktijd
 • Auto van de zaak;
 • Telefoon van de zaak;
 • Je werkt vanuit huis (je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis
  bent);
 • 1e week krijg je een uitgebreide training in het hoofdkantoor (men zorgt ervoor dat je in
  een mooi hotel verblijft);
 • Dagdiensten;
 • Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in omgeving Apeldoorn;
 • Vast werk, full time;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs;
 • 1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding
  voor);
 • Technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van elektrotechniek / installatietechniek
  / mechatronica (dit kan ook zijn als hobby);
 • Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf.
Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zwolle plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar patrickspijker@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 038 30 30 250.
Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613 87 54 77.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent