Medewerker Houtmontage dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2100,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Heb jij zin in een full time baan in de productie en ben je handig met hout en handgereedschappen? En zoek jij een fulltime baan voor overdag? Dan is dit de ideale job voor jou! Wij zoeken handige medewerkers voor langere termijn!

Dit ga je doen

Wat ga jij doen?
Je gaat aan de slag als Technisch productiemedewerker Hout bij dit moderne bedrijf. Jij zal je vooral bezighouden met houtbewerking/ assemblage, het uit elkaar halen en in elkaar zetten van houten kisten, pallets en boxen.
Het helpt als je al bekend bent met technische tekeningen en deze begrijpt.

Bij dit bedrijf krijg jij in beginsel de juiste begeleiding op de werkvloer om goed ingewerkt te worden.

Je werkdagen zijn overdag van maandag tot en met donderdag van 7u30 tot 16u30 en op vrijdag 7u30 tot 15u30.
En mocht je dat willen, is het evt. ook mogelijk om op zaterdag te werken als dat nodig is. Ook dan kun je rekenen op een extra toeslag!

Onderdeel van jouw werkplek is het magazijn.

Dit krijg je

Dit mag je verwachten:
Naast het werken binnen een gezellig en ervaren team in een fijne werkomgeving waar jij veel technische kennis en ervaring op kan doen, bieden wij ook nog het volgende:
  • Een startsalaris van ca. € 2.200 bruto per maand 
  • Een reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km enkele reis)
  • Eventuele overwerktoeslag voor werken op zaterdag
  • Veel leren in je functie en daardoor stappen omhoog maken
  • Wij bieden vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Ideale werktijden/ dagdiensten om te combineren met privé

Dit ben je

Wij zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die technische ervaring heeft (in een productieomgeving) en zich graag overdag wil bezighouden met werken met hout. Verder beschik jij over onderstaande competenties:
  • Je bent leergierig, proactief en hebt een positieve werkhouding
  • Je kunt technische tekeningen lezen en hebt hier ervaring mee
  • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Helmond, Nuenen of Geldrop
  • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed

Hier ga je werken

Waar ga je werken?
Dit bedrijf in Nuenen is begonnen met de verkoop van rondhout voor de mijnindustrie en is uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich toelegt op alle vormen van industrieel verpakken en transportverpakkingen.
De kennis van ontwerp en engineering is de toegevoegde waarde van dit bedrijf. Dit blijkt uit de systematische aanpak om tot een verpakkingsoplossing op maat te komen.
Een gedegen productanalyse, een nauwgezet engineeringtraject en een prototyping- en testfase staan garant voor kwaliteit.

Het bedrijf ontwerpt voor bedrijven de verpakkingsoplossing op maat. Een innovatieve combinatie van hout en mechanische techniek. Met een eigen engineeringafdeling en een testfaciliteit worden grote series gemaakt van, door de klant gespecificeerde, afwijkende maten. Het bedrijf bestaat uit een viertal afdelingen, te weten Industriële Verpakkingen, Pallets en Kisten, Eco-opslagsystemen en Houthandel en Houtbewerking.

Onlangs is het bedrijf overgenomen door een grotere partij in hoogwaardige verpakking (voor de high tech industrie).
Daarom zijn zij nu ook flink aan het uitbreiden in Nuenen. Er werken ongeveer 70 mensen (veelal mannen) en wordt er op de werkvloer gewoon Nederlands gesproken.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Productiemedewerkers Hout in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij een match met productiewerk en zin om te werken met hout?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent