Installatiemonteur automatische deuren

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Met jouw ervaring als installateur ben jij een aanwinst voor het nieuwe team van FAAC Automatische Deuren!

Dit ga je doen

Zoals de naam al zegt, houdt FAAC Automatische Deuren zich bezig met het plaatsen van automatische deuren voor verschillende opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan de schuifdeuren in een winkelpand, maar ook draaideuren in hotels. Erg afwisselend werk waar je als installatiemonteur verantwoordelijk bent voor de installatie werkzaamheden om alles naar wensen van de klant te installeren. Samen met het regio team ga jij in de buitendienst aan de slag met het installeren van automatische deuren. Deze teams zijn verdeeld in regio's door heel Nederland. Jij bent dus vooral bij klanten in je eigen regio aan het werk.

Door middel van jouw tablet en telefoon ben jij bekend met de opdrachten en de wensen van de klant. Samen met een aantal collega's verzamelen jullie op de werklocatie en starten jullie de dag op met een kopje koffie. Door samen te bespreken wat de wensen van de klanten zijn, verdelen jullie de taken en gaan jullie na de koffie aan de slag. Naast ervaren collega's werk je ook samen met starters, jij gaat ze begeleiden en alle kneepjes van het vak leren.

Aan het einde van de dag ga je met eigen bus naar huis en verwerk je alle informatie in het systeem. Zijn er materialen welke aangevuld moeten worden? Dan komt de leverancier 's nachts jouw bus aanvullen.

Dit krijg je

Naast een salaris van ongeveer €2500 tot €3000, afhankelijk van kennis en kunde. Ontvang jij bij aanvang een telefoon, tablet en bedrijfswagen voorzien van gereedschap en materialen.

Je bent werkzaam met een leuk team van gezellige en gemotiveerde collega's. Je hebt een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband. Alle ontwikkelmogelijkheden worden je hierin aangeboden.

Dit ben je

  • MBO denk- en werkniveau
  • Ervaring in elektrotechniek of installatietechniek
  • Klant- en servicegericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen materialen, gereedschappen en het resultaat wat je met je team oplevert
Verder ben je woonachtig in Den Bosch of in de regio zoals: Zaltbommel, Waalwijk of Oss

Hier ga je werken

Jij gaat werken bij FAAC Automatische Deuren, ook wel bekend van Record Automatische Deuren. Ongeveer een jaar geleden zijn zij van naam gewisseld, maar de werkzaamheden en klantgerichtheid zijn natuurlijk niet veranderd!

Als onderdeel van een internationale groep, maakt onze opdrachtgever automatische deuren en poorten naar wens van de klant. Op deze manier willen zij de klant het gevoel van veiligheid bieden en ontzorgen in de dagelijkse handelingen. Door de productie deels automatisch en deels handmatig uit te voeren kunnen zij het juiste maatwerk leveren. Met verschillende regio teams van buitenmonteurs, is FAAC door heel Nederland te vinden. Het is een informele organisatie, waar je als team samenwerkt. Iets voor elkaar over hebben en samen verantwoording dragen voor het project is dus erg van belang.

WerkTalent ondersteund nu ongeveer een jaar bij de werving van personeel en wij komen graag in contact om alle werkzaamheden en functies te bespreken.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-82467899 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent