Commercieel medewerker Binnendienst

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Honselersdijk
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Wil jij een baan waarbij geen dag hetzelfde is, bij een prachtige en duurzame kwekerij in de regio Westland? Ben jij goed met mensen en administratieve processen? Reageer dan snel!

Dit ga je doen

Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam in het gehele bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor bestellingen, contact met klanten zodat dit correct verloopt. Hierbij zet je opdrachten in het systeem.
Taken:
• Bestellingen uitprinten en zorgen dat de daghandel goed verloopt.
• Contact met transporteurs, bij vragen of als er dingen opgelost moeten worden.
• Mail/Telefonische bestellingen behandelen en invoeren.
• Zorgen dat het aanbod goed staat in FloraXchange/Floriday.
• Beheer en actief aanbieden van voorraad planten.
• Beheer Slotplaten en Deense karren + platen.
• Wekelijks aanbod versturen naar alle exporteurs, klanten telefonisch benaderen en via WhatsApp met foto’s, planten aanbieden.
• Denkt mee over verbeteringen in het proces.

Dit krijg je

• Een bedrijf vol met ambitie, leuke collega’s en die houden van gezellige activiteiten om de onderlinge band en werksfeer te verbeteren
• Een fulltime functie die aansluit bij een passend salaris voor jouw capaciteiten.
• Een vaste baan met 40 uur inspanning in de week
• Actieve Personeelsvereniging
• Een groene werkplek met 1ste rang gefilterde zuurstof.

Dit ben je

Je zoekt graag de positiviteit op, want dat ben jij tenslotte ook. Die positiviteit weet je goed te gebruiken tijdens het contact die jij met onze klanten en leveranciers hebt. Je zal voornamelijk Nederlands en Engels moeten praten, dus een beheersing van beide hebben zien wij graag. Heb jij ook al ervaring met Floriday/FloraXchange? Dit is geen must, maar wel een pre. Dit alles gecombineerd met jouw passie voor planten, zullen de samenwerking tot een succes maken.

Hier ga je werken

Een van de mooiste en vooruitstrevendste producenten in Honselersdijk, in de buurt van Den Haag en Delft, van groene kamerplanten. Met bijna 200 toppers zorgen zij dagelijks met passie voor de planten. Door de vooruitstrevende blik zijn zij op zoek naar de meest innovatieve concepten om nog meer in te spelen op de wensen van de consument.

De toplijn van hun kamerplanten wordt als compleet concept aan tuincentrums verkocht in binnen- en buitenland. Hun kamerplanten zijn bijzonder duurzaam en makkelijk in onderhoud, waardoor zij een gezondere en groenere leefomgeving voor zowel in huis als op kantoor creëren.

Je komt te werken bij een familiebedrijf waar klant en collega centraal staat. Binnen de organisatie is er voldoende mogelijkheid om door te groeien in functie en door middel van scholing.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent