Cleanroom Operator dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Uden
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Proces Operator en heb jij werkervaring in een Cleanroom? Ben je fysiek sterk en zoek je een fulltime baan overdag én voor langere periode? Bel mij of lees snel verder want dan maak ik graag kennis met je!

Dit ga je doen

De procesoperator is de man/ vrouw achter de machine!
Operators controleren de stappen in het proces van de procestechniek en zorgen samen voor een goed eindproduct. Je hebt verschillende taken: je controleert de voortgang van het productieproces van de fabriek waar je werkt.
Een procesoperator is iemand die in een productieproces verantwoordelijk is voor het goede verloop van geautomatiseerde processen, bijvoorbeeld in de farmaceutische, (petro-)chemische of levensmiddelenindustrie. De procesoperator is degene die controleert of het proces succesvol verloopt en indien nodig ingrijpt.

Wat doet een procesoperator nou zoal?
De hoofdtaak van een procesoperator is het beheersen en controleren van het productieproces, zodat dit gestroomlijnd verloopt. Zijn precieze taken kunnen variëren van het bedienen van relatief eenvoudige machines tot het overzien van complexe productieprocessen vanuit een controlekamer.

Tot het takenpakket van de procesoperator behoren over het algemeen de volgende werkzaamheden:
 • Bewaken en waar nodig bijsturen van productieprocessen, zowel ter plaatse (bij de installatie of machines) als in de controlekamer
 • Uitvoeren van kwaliteitsmetingen, eventueel met behulp van monsters
 • Signaleren van en rapporteren over gebreken, fouten of andere bijzonderheden in het proces
 • Toezien op juiste vaktechnische uitvoering door ploegmedewerkers
 • Verrichten van kleine reparaties
 • Inschakelen van de technische dienst of andere betrokkenen wanneer grotere reparaties vereist zijn
 • Zo nodig uitvoeren van een ‘shutdown’ (het stilleggen van de machines of een deel hiervan)
 • Controleren van de hygiënische staat en zo nodig reinigen van de apparatuur
 • Bieden van begeleiding aan ploegmedewerkers
 • Naleven van veiligheidsvoorschriften en HACCP-wetgeving
 • Eventueel indienen van verbetervoorstellen om het productieproces te optimaliseren
Deze organisatie is een wereldwijde speler in de regio Eindhoven en actief in diverse sectoren. De producten worden geproduceerd op verschillende moderne locaties. Op één van deze locaties ga jij aan de slag als Procesoperator.
Jouw voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit:
 • Werken met de modernste technieken
 • Bedienen van het productieproces
 • Afstellen en onderhouden van machines
 • Je voert kwaliteitscontroles uit
 • Schoonhouden van de werkomgeving
In deze rol bij dit ultramoderne bedrijf in Eindhoven werk je van maandag t/m vrijdag.
De ene week diensten van 7u00 - 16u00 en de andere week van 9u00 - 18u00. Flexibiliteit in de avonden is gewenst, vanwege groei van deze afdeling.

Dit krijg je

We bieden een baan op een moderne werkplek met een fijne internationale werksfeer in een jong team, waar je veel kunt leren en bovenal fijn kunt werken.
En mocht jij aan de slag gaan, dan kun jij het volgende verwachten:

 • Salaris tussen de €2.200 - €2.500,- bruto per maand
 • Reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km)
 • Doorgroei in je functie en persoonlijke ontwikkeling
 • Wij bieden een fulltime baan met uitzicht op een vast contract
 • Een mooie technische functie binnen een internationaal bedrijf, én in dagdiensten
 • Een stabiele toekomst bij een prettig en zeer gezond bedrijf

Dit ben je

Om succesvol te zijn in deze functie, beschik je al over ervaring in de Cleanroom en het liefst met het reinigen van high-tech parts. En uiteraard bezit je een professionele werkhouding, flexibele instelling en ben je voor langere periode beschikbaar.

Daarnaast vragen wij het volgende:
 • Goede beheersing van de Engelse of Nederlandse taal
 • Je werkt gestructureerd en zelfstandig
 • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en te werken aan de hand van werkinstructies

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Het bedrijf heeft de zoektocht naar Proces Operators in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie.
Vervolgens introduceren we je wellicht bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij deze kans wel zitten? Zoek je een full time dagdienst functie met veel afwisseling, uitzicht op vast werk en ruimte voor persoonlijke groei?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent