Leidinggevende transportplanner

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2800,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Ben jij een ervaren transportplanner? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een internationale logistieke dienstverlener? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Wanneer je als transportplanner aan de slag gaat ben je verantwoordelijk voor de planningen van transport over de weg. Hierbij onderhoudt je dus ook het contact met de klanten, chauffeurs en charters. De chauffeurs geef je instructies en doordat je streeft naar een samenwerking voor de langere termijn met de klant houdt je rekening met de wensen van de klant. Een leuke uitdaging is dat je probeert de transportkosten zo laag mogelijk te houden maar er wel voor kan zorgen dat de vracht zo snel mogelijk op de bestemming aankomt. Natuurlijk komt er ook een stukje administratie bij kijken, jij controleert namelijk de administratieve documenten die te maken hebben met het transport over de weg. Samen met je collega’s vorm je een sterk team, jullie helpen elkaar waar nodig!

Voer jij je werkzaamheden goed uit en vind je het werk leuk? Na een paar maanden krijg je dan de mogelijkheid om door te groeien en daarbij andere planners aan te sturen, leuk vooruitzicht vind je niet?

Je diensten draai je door de weeks van maandag t/m vrijdag. Samen met je collega’s wissel je telefoondiensten af waardoor je één keer in de zoveel tijd een dienst beschikbaar moet zijn in de avonden en weekenden.

Dit krijg je

Wanneer je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever kunnen wij jou het volgende bieden;

• Een bruto maandsalaris van €2800,- á €3500,- o.b.v. ervaring
• Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km
• Een werkweek van maandag t/m vrijdag
• Een fulltime functie in de vorm van een vast dienstverband
• Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever
• Een passende pensioenregeling, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
• Uitzicht op een vast contract
• Een werkgever die internationaal actief is
• Een team met gezellige collega’s
• Leuke extra’s zoals regelmatige teamuitjes

Dit ben je

Met je afgeronde logistieke mbo niveau 4 opleiding heb jij al voldoende kennis opgedaan over de logistieke sector. De wereld van plannen is voor jou ook niet onbekend, jij bent namelijk een kei in plannen doordat je hier al 3 tot 4 jaar ervaring mee hebt. Jij bent fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en beschikt over eigen vervoer om op de locatie te komen. Verder heb je kennis van Microsoft office en kan je zelfstandig ICT toepassingen maken. De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je vloeiend, wel zo handig als planner zijnde om goed te kunnen communiceren! Omdat de standplaats in Hoogvliet Rotterdam is, is het handig als je in deze omgeving woont.

Herken jij jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder om te kijken hoe je met ons in contact kunt komen!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener binnen de logistiek die zich bezighoudt met oplossingen voor transport door heel Europa. Dit gaat met name over de weg, de zee en/of per spoor. Op dit moment werken er in totaal zo’n 4000 personeelsleden die er dagelijks voor zorgen dat de diensten optimaal benut worden. Naast het hoofdkantoor heeft onze opdrachtgever vier dochterondernemingen in de transport- en logistieke sector.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en ben jij dé leidinggevende transportplanner die wij zoeken voor deze afwisselende en uitdagende functie? Wij komen graag in contact met je. Solliciteren kan via de sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een motivatiebrief zodat wij direct aan de slag kunnen. Heb je vragen of neem je liever direct contact met ons op via de telefoon of mail dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan via 010-2437383 of rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent