Sales Support IT

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Het overtreffen van klantverwachtingen. Dat is pas écht waar je blij van wordt.

Dit ga je doen

Samen met de Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor onze klanten. Zowel telefonisch als per mail sta jij elke dag 100% klaar voor de klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt. 20 nieuwe laptops nodig? Regelen we! Een doorschakeling tijdens de feestdagen op de vaste lijn? Geen probleem! Voor 17.00 uur staat deze er op. Een update over een openstaand ticket? Had jij toevallig net gemaild!
Haak je nu af omdat het technisch wordt? Niet doen! Als jij je ambitie meeneemt zorgen wij voor een portie kennis en opleiding.

Jouw Werkdag
In deze rol werk je samen vanuit betrokkenheid en interesse. Zowel de klant als jouw collega’s weten jou altijd te vinden te vinden met een vraag of een probleem. Jij zorgt ervoor dat dit wordt opgelost. En natuurlijk staan je collega’s hierbij ook voor jou klaar.
’s Ochtends start je met het team op. Welke uitdagingen hebben we vandaag met elkaar? Yes! Duidelijk. We gaan aan de slag want de telefoon gaat al. Direct een uitdagend vraagstuk. Hierbij heb je toch echt de hulp van een technisch specialist nodig. Je maakt een ticket aan en beloofd de klant einde van de ochtend nog een update.

Hé! Daar is Anna. Anna is Accountmanager en samen gaan jullie vandaag kennis maken bij een nieuwe klant. Om de klant écht goed te helpen moet jij je kunnen inleven in de business van de klant. Na een leuk gesprek, een lekker bakkie en een rondleiding door het pand gaan jullie snel terug naar kantoor. Jij had tenslotte beloofd die update voor 12.00 uur te geven. En afspraken nakomen doen we áltijd.

Na de lunch en een lekkere smoothie log je in op Teams. Je hebt je ingeschreven voor een Webinar over Microsoft365. Gaaf dat je nu snapt hoe dit in elkaar zit. De rest van de middag vliegt voorbij. De mailbox is leeg, het laatste telefoontje afgehandeld; tijd voor de vrijdagmiddagborrel!

Dit krijg je

• Elke dag met plezier naar je werk
• Een enthousiast team om mee samen te werken
• Interne en externe opleidingsmogelijkheden
• 26 vakantiedagen
• Een telefoon en een laptop van de zaak
• Leuke teamuitjes en een vitaliteitsprogramma waar menig coach jaloers op is
• Dagelijks vers fruit op kantoor
• Een flexibele en moderne werkplek op het kantoor in Wateringen
• Salaris afhankelijk van ervaring
• Fulltime job
• Vast werk met contract bij het bedrijf

Dit ben je

• Je bent enthousiast, behulpzaam en gedreven;
• Je denkt in oplossingen in plaats van problemen;
• Woonachtig in het Westland, Delft Rotterdam of Den Haag;
• Je hebt zin om samen met het team de handen uit de mouwen te steken.

Hier ga je werken

Onze klant levert geïntegreerde telecom en IT oplossingen voor de zakelijke markt. Klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk zorgen zij er gewoon voor dat mensen met elkaar kunnen communiceren. Altijd, overal en veilig. Het team bestaat uit ruim 65 mannen en vrouwen. Stuk voor stuk ambitieuze enthousiastelingen die net even dat stapje extra doen. Door te investeren in persoonlijke relaties met hun klanten bijvoorbeeld. Want als je iemand goed kent is het makkelijker om ‘m precies te geven wat hij nodig heeft.

Het vers verbouwde kantoor in Wateringen is het thuishonk. Daar werk je samen met het team aan een optimale klantbeleving. Je krijgt van ons al het vertrouwen om te regelen wat jij denkt dat nodig is voor de klant. Natuurlijk staan je collega’s voor je klaar om te sparren of te helpen, samen gaan we voor ons doel.

Interesse?

Het bedrijf heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Wij doen de eerste wervingsgesprekken en drinken een eerste kop koffie met je.
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload jouw CV. Wij nemen dan zsm contact met je op.
Heb je vragen over het bedrijf of de vacature dan kan je deze altijd contact met ons opnemen.
Hieronder vindt je ons ‘snel schakel’ stappenplan zodat je snel weet waar je aan toe bent en hoe het proces in elkaar steekt.

Stap 1: Eerste kop koffie bij WerkTalent
Stap 2: Bij een positief gesprek leggen wij je profiel voor aan onze klant
Stap 3: Een tweede kop koffie bij het bedrijf zelf
Stap 4: Eventueel een tweede gesprek + een eventuele meeloop sessie
Stap 5: Start van je nieuwe baan !

We horen graag snel van je !

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent