Meewerkend voorman in opleiding

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Honselersdijk
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een fulltime afwisselende baan in de Tuinbouw? Lees snel verder!

Dit ga je doen

Je start als allround tuinbouw medewerker in een potplanten kwekerij. Daarnaast ligt er een traject voor je klaar van 1 tot 2 jaar om uiteindelijk assistent bedrijfsleider te worden.

In het begin zullen jouw werkzaamheden bestaan uit:
  • Oppotten
  • Uitzetten
  • Verzendklaar maken
  • Teeltvloer ontsmetten
  • Orders rapen
Op termijn zul je verschillende taken erbij krijgen zoals bestrijding en scouten.

Dit krijg je

Naast werken bij een kwekerij met ambitie bieden wij jou een fulltime baan, waar je in het seizoen extra kan werken. Je krijgt vast werk met uitzicht op een contract. Qua salaris kun je tussen de €1700 - €2200 bruto per maand verwachten. Tevens krijg je afwisselend werk met mooie planten voor thuis!

Dit ben je

Onze nieuwe enthousiaste collega houdt van vroeg opstaan! Je vindt het geen probleem om meer dan 40 uur te werken en je bent bereid om fysiek werk te verrichten. Als jij ervaring in de tuinbouw hebt, is dit mooi meegenomen.

Hier ga je werken

Onze klant is een familiebedrijf in de tuinbouw gevestigd in Honselersdijk (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam). Wij hebben een schitterende kas van 21.000 m2. In deze kas kweken wij dagelijks met passie ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit, exclusieve kamer- en tuinplanten. Wij staan voor kwaliteit en houden daarnaast van gezelligheid. In de toekomst zijn wij van plan om uit te gaan breiden met meerdere locaties.

Interesse?

De werving en selectie procedure is bij WerkTalent vanwege Covid-19 aangepast naar een digitale vorm. Dit betekent dat indien je geïnteresseerd bent in deze functie je contact op kan nemen met Semi Güngör via de e-mail: semigungor@werktalent.com

Wij zullen je digitale sollicitatie bekijken en telefonisch contact met je opnemen indien we positieve raakvlakken zien.

Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent