Zonnepanelen monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een fulltime functie als Zonnepanelen monteur? wacht dan niet langer en solliciteer voor dit mooie bedrijf die zich richt op de toekomst.

Dit ga je doen

De werkzaamheden die jij zal gaan vervullen binnen jouw uitdagende functie zijn voornamelijk in het kader van het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij belangrijke kernwoorden. Als installatiemonteur installeer je iedere dag samen met jouw team één of meerdere installaties bij de klanten thuis. Jij bouwt de steiger op, monteert de zonnepanelen op het dak en legt de bekabeling aan naar de omvormer binnen de woning. Wanneer je buiten klaar bent, ondersteun je de elektromonteur bij het kabeltraject naar de meterkast. Na het afronden van de installaties bij klanten rijden jullie terug naar de loods waar jullie het afval van die dag opruimen en jullie je voorbereiden op de volgende dag. Jullie zorgen dat alle materialen die jullie nodig hebben alvast in de bus liggen en dat de loods er ten allen tijden netjes uitziet.

Dit krijg je

 • Je mag werken met fantastische producten, waarmee je bijdraagt aan de toekomst.
 • Een goed salaris/vast werk
 • Jij wordt professioneel voorbereid op jouw functie. Waar je alles leert over onze kwaliteitsstandaarden, producten en manier van werken.
 • Een baan in het werkveld van de toekomst.
 • Werken bij een bedrijf dat op de markt volledig hun eigen weg gaat en dat het net even anders dan de rest doet. Dat geeft energie!

Dit ben je

 • Je hebt werkervaring in een technische functie of technisch gerelateerde sector. Werkervaring binnen zonnepanelen is een pre, maar
  niet nodig.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer zodat je naar de loods kunt rijden waar vanuit jouw team iedere dag start.
 • Jij bent niet bang voor werken op hoogte en bent iemand die graag in de buitenlucht en op verschillende locaties aan het werk is.
 • Je bent handig en wil graag met je handen werken.
 • Een kilometervergoeding

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Zoetermeer is een ambitieuze organisatie waar met veel enthousiasme wordt gewerkt aan de verduurzaming van Nederland door middel van zonne-energie. Het bedrijf adviseert, verkoopt en installeert zonnepanelen, installaties en laadpalen. Om de klussen perfect te kunnen uitvoeren is het bedrijf op zoek naar sterke, leergierige en enthousiaste fulltime zonnepanelenmonteurs.


Interesse?

Is deze full-time functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!
Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar dylanbouman@werktalent.com.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0683531019

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent