Machine Operator In Dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Diessen
Salaris € 2000,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag met hout en ben jij niet bang om een splinter in je hand te krijgen? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen

Als machinaal houtbewerker ga jij de houten platen op maat maken en bewerken. Het bedrijf maakt voor zowel particulieren als bedrijven meubels in het hogere segment zoals onder andere: keukens, kasten of een bar voor in een horecazaak. Je komt te werken in een moderne machinepark en werk met in totaal 30 collega’s om je heen.
Je werkzaamheden zijn als volgt:
• Op maat zagen van de houten platen
• Controleren van de juiste afmetingen in de computer
• Het bedienen van de verschillende machines
• Kwaliteitscontroles uitvoeren
• Collega’s helpen waarbij nodig is
• Het schoonhouden van je werkplek

Je werktijden zullen van maandag tot vrijdag van 7:30 uur tot 16:15 uur zijn. Waarvan je van 10:00 tot 10:15 uur / 12:30 tot 13:00 uur en van 15:00 – 15:15 uur pauze hebt.

Dit krijg je

Naast dat je in een leuk, gezellig en humoristisch team komt te werken biedt dit bedrijf je het volgende:
• Marktconform salaris tussen de 2000 en 2600 euro bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring
• Een fulltime functie met de kans op een vast contract
• Mooie doorgroeimogelijkheden binnen de functie
• Eventuele opleidingen/ cursussen ter behoeve van de functie
• Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer
• Je wordt na een uitzendperiode overgenomen door het bedrijf
• Of je komt direct in dienst, afhankelijk van je ervaring

Dit ben je

Bij voorkeur (is een pré) heb je een opleiding gevolgd in de richting van interieurbouw of enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie zoal bijvoorbeeld als houtbewerker, timmerman, operator of productiemedewerker, indien je hier geen opleiding in hebt gevolgd, is het bedrijf bereid om jou intern op te leiden. Daarnaast ben je ook woonachtig in de omgeving Diessen, Tilburg, Eindhoven of Bladel. Alle vragen met ja beantwoord? Dan kom ik graag met je in contact!

Hier ga je werken

Je gaat aan de slag bij een interieurbouw bedrijf gevestigd in Diessen welke voor zowel de particulieren markt als de bedrijven markt meubels produceert. Het bedrijf produceert onder andere meubels voor kantoren, horeca gelegenheden, kinderdagverblijven, de Retail óf zelfs voor complete woningen.
In totaal werken er 30 enthousiaste medewerkers bij het bedrijf welke zich iedere dag inzetten om er met zijn alle een mooi succes van te maken.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-82095523 of 013-3031140, irisvangestel@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan brengen wij je onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een tweede gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent