Project Proffesional

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2700,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Wij zoeken iemand met een technische achtergrond die toe zijn aan een vervolgstap als Project Proffesional.

Dit ga je doen

Heb jij minimaal 1-3 jaar werkervaring als Projectplanner, planning engineer, cost controller, productieplanner of als werkvoorbereider/calculator/coördinator en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan hebben wij een leuke, uitdagende job met mooie toekomst voor jou!

Bij Primaplan, met kantoren in de regio Rotterdam, hebben wij per direct plek voor projectplanners met ervaring of techneuten die zich middels een interne training willen scholen tot projectplanner.
Als project planning professional geef je na het volgen van diverse interne trainingen in onder andere communicatie en planprogramma's, gedegen advies omtrent de opstart-, voortgang- en afronding van diverse projecten. Je brengt in samenspraak met de opdrachtgever de wensen- en (on)mogelijkheden in kaart en zorgt voor een zo efficiënt mogelijke (deel)planning. Gedurende de looptijd van de projecten analyseer en bewaak je de voortgang en zorg je waar nodig voor adequate aanpassingen die passen in de einddoelstelling. Je let hierbij uiteraard op de tijdsplanning, maar houdt ook de kosten, middelen en uiteraard kwaliteitseisen in de gaten.
Je bent daarnaast verantwoordelijk voor alle bijkomstige administratieve taken zoals het maken en analyseren van voortgangsrapportages, registreren en archiveren van rapportages en overige administratieve handelingen.

Een overzicht van alle hoofdtaken, verantwoordelijkheden en bijkomstige werkzaamheden lopen we in een persoonlijk gesprek graag met je door.

Dit krijg je

Primaplan investeert graag in jouw talent en daarom wordt een goed pakket met arbeidsvoorwaarden geboden. Naast een aantrekkelijk salaris krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd en een auto van de zaak. Opleidingen, training & coaching on the job horen ook bij de investering in jouw ontwikkeling. Je krijgt cursussen in netwerkplanning gericht op Primavera, MSProject, Communicatie en in andere vakspecifieke onderwerpen. Een praktijkcasus maakt ook onderdeel uit van de kennismaking.

Kortom: Een vaste baan met toekomst en investering in jezelf en je toekomst!

Dit ben je

Heb jij een HBO-opleiding afgerond? Of heb je een MBO (4) opleiding en al enige werkervaring opgedaan met projectmatig werken en zit je niet meer helemaal op je plek en ben je toe aan een vervolgstap?

Kwaliteiten:
• Je bent technisch, hebt een gevoel voor cijfers en een goed ruimtelijk inzicht;
• Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must
• Je hebt een goed gevoel voor, of ervaring met, projectmatig werken;
• Je houdt van leren en je bent bereid om je voor langere tijd te binden, zodat er ruimte is voor de ontwikkeling tot specialist in Projectbeheersing;
• Achtergrond in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Mechanica, Elektrotechniek, Bouwkunde, Planologie of Civiele Techniek, is een pre;
• Je pakt graag de uitdaging aan als het gaat over hoe je moet werken met programma's als Primavera P6, MS Project, Roser Systems en SAP.
• Je kunt je vinden in een adviserende rol en je staat open voor de mening van anderen. Een positieve houding en betrokkenheid staan hierbij centraal;
• Je woont in de omgeving Zuid Holland (omgeving Rotterdam / Den Haag / Delft) of Brabant.
• Je ben full time op zoek naar een nieuwe uitdaging

Hier ga je werken

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel (NL) en Turnhout (BE) al bijna 30 jaar actief in Projectbeheersing (risicobeheersing, projectplanning en cost control) bij vele, gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux. Zo levert Primaplan bijvoorbeeld onder andere accurate, flexibele projectplanningen. Deze planningen dragen bij aan de kostenbeheersing/- besparing en aan een tijdige en complete oplevering van de projecten.

De opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (Petro)Chemie, Offshore, GWW / Bouw&Infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), Engineering, Opslag en (Zware/Farmaceutische) Industrie. Primaplan streeft voortdurend naar het vinden van de ideale match tussen opdrachtgever en professional. Primaplan heeft met trots bijgedragen aan de realisatie van succesvolle projecten zoals een offshore windmolenpark, de bouw van een gevangenis en een turnaround van een raffinaderij.

Interesse?

Primaplan heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop, schrijf een bondige motivatie en upload jouw CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeelt jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Stappenplan:
Stap 1: Solliciteren
Stap 2: Gesprek met Paul de Letter
Stap 3: Het maken van een technische test
Stap 4: Gesprek met Primaplan op locatie
Stap 5: Start

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent