Operationeel Medewerker/Chauffeur BE

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Monster
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb je een gezond verantwoordelijkheidsgevoel? Hou je je eigen spullen en die van iemand anders graag in goede conditie? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs. Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Met de mobiele wasstraten bezoeken jullie winkels door heel Nederland en België, voor het reinigen en repareren van winkelwagens en -mandjes. Ook dit is een belangrijk onderdeel van je werk. Je maakt deel uit van een team van 2 personen. Naast het rijden met de wascombinaties werk je lekker in de buitenlucht, onder de mensen en steeds op een andere locatie. Het normale werkschema loopt van maandag t/m donderdag, 10 uur per dag. Op vrijdag ben je vrij, tenzij er sprake is van overwerk.
De klanten kiezen voor jullie omdat jullie kwaliteit leveren, maar ook om de vriendelijke en klantgerichte service. Is er extra inzet nodig voor een echt goed resultaat, dan sta je daarvoor klaar. Je bent een teamspeler, met een vriendelijke en volwassen instelling en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Onze opdrachtgever wilt dat de klanten tevreden zijn en daarbij ben jij heel belangrijk.

Dit krijg je

Je komt te werken in een boeiende en informele werkomgeving met een klein hecht team. Het is een dynamische werksfeer waar elke dag anders kan zijn. Je krijgt een fulltime baan aangeboden met uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit ben je

  • Je woont bij voorkeur in ’t Westland of omgeving;
  • Goede beheersing Nederlandse taal
  • In het bezit van rijbewijs BE/C
  • Je hebt geen “9 tot 5” mentaliteit

Hier ga je werken

Deze organisatie is vanaf hun oprichting in 2008 continu bezig om duurzame en innovatieve reiniginsoplossingen te ontwikkelen. Door de jaren heen zijn de wasinstallaties geprofessionaliseerd waardoor de WA kwaliteit is toegenomen. Met een vestiging in zowel Monster als Emmeloord heeft de organisatie een landelijke dekking waardoor ze makkelijk op locatie kunnen komen. Het doel is om te ontzorgen op het gebied van hygiëne en desinfectie voor winkelend Nederland. Ze denken mee met de klanten en hechten veel waarde aan samenwerkingen voor de lange termijn.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Wij doen de eerste wervingsgesprekken en drinken een eerste kop koffie met je.
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload jouw CV. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
Heb je vragen over het bedrijf of de vacature dan kan je deze altijd contact met ons opnemen.
Hieronder vindt je het stappenplan hoe het proces in elkaar steekt.

Stap 1: Eerste kop koffie bij WerkTalent
Stap 2: Bij een positief gesprek leggen wij je profiel voor aan onze klant
Stap 3: Een tweede kop koffie bij het bedrijf zelf
Stap 4: Eventueel een tweede gesprek + een meeloop sessie
Stap 5: Start van je nieuwe baan !

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent