Magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Salaris tussen 1800/2100 en werkzaam in dagdienst! Per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk of Oosterhout. Reageer dan direct!

Dit ga je doen

In de ochtend start jij je dag met een goede bak koffie en praat je nog even bij me je collega's. Na de gesprekken gaan jullie samen de werkvloer op en werk je in een groot magazijn van 10.000m2! Binnen dit magazijn houd je je bezig met het logistieke proces binnen de kantoormeubelen. Zo ben je bezig met het besturen van een EPT, het schoonmaken van gebruikt meubilair, het laden van de wagens en het monteren van meubilair wat richting de klanten gaat. Dit doe je in fulltime dagdienst, dus werken in de avond komt er bijna nooit bij kijken. Verschillende grotere projecten worden ook aangepakt, denk hierbij aan het EK voetbal of congressen waar meubilair nodig is. Binnen de organisatie kun jij ook stappen maken, heb jij de ambitie om door te groeien richting chauffeur dan is dat mogelijk! Eerst wordt de kennis van de goederen in het magazijn erin gestampt alvorens je naar buiten kan en dit kan leveren bij de klanten door heel het land! Er heerst een hele relaxte werksfeer waar iedere vrijdag een drankje wordt gedaan in de mooie kantine. De locatie is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Waalwijk en Oosterhout.

Dit krijg je

+ Leuke collega's
+ Een familiair bedrijf
+ Doorgroeimogelijkheden
+ Wisselende werkzaamheden

Dit ben je

  • Aanpakker
  • Flexibel
  • Leergierig

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een familiair bedrijf dat werkzaam is in de kantoormeubelen. Denk aan grote projecten zoals het EK voetbal of nieuwe gebouwen die moeten worden ingericht. Dit zijn projecten waar zij de handen niet voor omdraaien en juist mee aan de slag gaan om er een mooie aangeklede ruimte van te maken!

Interesse?

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent