Machine Operator Dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch ingesteld en wil je graag fulltime (36 uur) aan de slag bij een bedrijf waar veel doorgroeimogelijkheden zijn en waar jij je kan door ontwikkelen tot senior machine operator? Dan is dit de functie die bij jou past!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag als Machine Operator bij een technisch bedrijf dat al jaren actief is in de verpakkingsbranche als producent en als aanbieder. De verpakkingen die door het bedrijf worden geproduceerd worden voornamelijk geleverd aan de voedingsindustrie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vacuüm verpakkingen, krimpzakken, kunststofdarmen, etc.

Doordat het bedrijf niet alleen verpakkingen verkoopt maar deze ook zelf produceert zijn er ook verschillende machines aanwezig in de productie ruimte. Jij krijgt dan ook de mogelijkheid om door te groeien als teamleider en jouw technische skills te ontwikkelen zodat je aan de slag kan gaan met het aansturen van een productie lijn.

De werkzaamheden die horen bij jouw nieuwe gevarieerde functie zijn als volgt:
 • Orderlijsten invullen en controleren;
 • machines bedienen, ombouwen, instellen en verschillende storingen oplossen;
 • Materialen toevoeren in de machines en het eindproduct controleren;
 • Collega's helpen bij het instellen van de machines;
 • Jouw werkplaats schoonhouden;
 • Inpakken van bestellingen.
Jij gaat aan de slag in een verschoven dagdienst van maandag tot en met vrijdag. In het weekend en met de feestdagen ben jij dan gewoon lekker vrij! Jouw week ziet er als volgt uit:
 • Week 1: maandag van 06:00 t/m 14:30 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 06:00 t/m 13:30 uur.
 • Week 2: maandag van 13:30 t/m 19:00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 14:30 t/m 19:00 uur.

Dit krijg je

Het bedrijf hecht veel waarde aan jouw werkzaamheden en wilt jou dan ook graag helpen bij het doorgroeien. Zij willen jou graag het volgende aanbieden voor jouw inzet:

 • Een start salaris van €1900,- t/m €2050,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • De mogelijkheid om door te groeien tot senior machine operator (assistent leidinggevende) en verschillende cursussen te volgen;
 • Reiskosten vergoeding van €0,19 cent per km;
 • Een full time functie met uitzicht op een vast contract;
 • Een gezellige werkomgeving waar ruimte is voor een grapje;
 • Gegarandeerd een contract bij het bedrijf zelf na 520 uur bij goede functionering.

Dit ben je

 • Woonachtig in de omgeving van Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, Woerden, Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, etc.
 • Op zoek naar een full-time functie in de productie/techniek;
 • Jij bent leergierig, flexibel, enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen!;
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Poolse of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Jij bent een enthousiaste harde werker die graag aan de slag gaat!;
 • In het bezit van eigen vervoer.

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf waar een gezellige en open sfeer hangt. Het bedrijf is al een enige tijd bekend in de verpakkingssector waar zij dan ook een aantal grote vleesverwerkende bedrijven mogen voorzijn van zelf gemaakte verpakkingsmaterialen. De verpakkingen die het bedrijf produceert en ook aanbied zijn bijvoorbeeld kunstdarmen, vacuümzakken, krimpzakken en nog veel meer!

Binnen het bedrijf zijn er verschillende machines aanwezig waar jij mee aan de slag kan gaan. Je begint bij het verbouwen, instellen, schoonmaken, toevoeren en het storing vrij maken van machine 1, daarna krijg jij de mogelijkheid om alle machines binnen de productie onder de knie te krijgen en door te groeien tot 'Senior Machine Operator'. Het bedrijf hecht veel waarde aan enthousiaste en leergierige collega's. Hier besteden zij dan ook graag hun aandacht aan en begeleiden zij jou graag in jouw leerproces. Het is dan ook zeker geheel normaal dat de eigenaar van het bedrijf naast jou staat om een machine in te stellen of om de plek van een zieke collega in te vullen.

Naast de verpakkingsmachines beschikt het bedrijf ook over hun eigen drukkerij voor de bedrukking van hun producten. Mocht jij dit ook interessant vinden is er altijd de mogelijkheid om hier meer over te leren.

Het bedrijf is erg blij met jouw werkzaamheden en vindt jouw mening dan ook heel belangrijk! Mocht jij leuke ideeën hebben voor het bedrijf dan wordt er graag naar je geluisterd!

Solliciteer snel en misschien ga jij wel aan de slag bij jouw nieuwe uitdaging!

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent