Productie Medewerker Verpakkingen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Boskoop
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij een beetje technisch ingesteld en wil je graag fulltime aan de slag bij een bedrijf waar veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan is dit de functie die bij jou past!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag in de techniek als productiemedewerker/machine voerder bij een technisch bedrijf dat niet alleen verpakkingsmaterialen aanbied maar die ze ook zelf produceert. Het bedrijf is al jaren bekend in de verpakkingssector en levert voornamelijk aan de foodsector. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan vacuüm verpakkingen, krimpzakken, kunststofdarmen, etc.

Doordat het bedrijf niet alleen verpakkingen verkoopt maar deze ook zelf produceert zijn er ook verschillende machines aanwezig in de productie ruimte. Jij krijgt dan ook de mogelijkheid om door te groeien als machine operator en jouw technische skills te ontwikkelen zodat je aan de slag kan gaan met het instellen, besturen, ombouwen en storingen oplossen van verschillende verpakkingsmachines.

De werkzaamheden die horen bij jouw nieuwe gevarieerde functie zijn als volgt:
 • Orderlijsten invullen en controleren;
 • Leren om machines te bedienen, om te bouwen, instellen en verschillende storingen op te lossen;
 • Materialen toevoeren in de machines en het eindproduct controleren;
 • Orders afronden en sorteren;
 • Jouw werkplaats schoonhouden.

Dit krijg je

Het bedrijf hecht veel waarde aan jouw werkzaamheden en wilt jou dan ook graag helpen bij het doorgroeien. Zij willen jou graag het volgende aanbieden voor jouw inzet:

 • Een start salaris van €1800,- t/m €2100,- bruto per maand;
 • De mogelijkheid om door te groeien tot machine operator en verschillende cursussen te volgen;
 • Reiskosten vergoeding;
 • Een gezellige vrijdag middag borrel;
 • Een full time functie met uitzicht op een vast contract;
 • Een gezellige werkomgeving waar ruimte is voor een grapje.

Dit ben je

 • Woonachtig in de omgeving van Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, Woerden, Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, etc.
 • Op zoek naar een full-time functie in de productie/techniek;
 • Jij bent leergierig, flexibel, enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen!;
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  - Jij hebt een minimale werkervaring van 0-2 jaar werkervaring.

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een groeiend familie bedrijf dat zich al enige tijd bevindt in de verpakkingssector. Zij leveren voornamelijk aan food gerelateerde bedrijven die zij voorzien van verschillende verpakkingsmaterialen.

Binnen het bedrijf zijn er verschillende machines aanwezig waar jij mee aan de slag kan gaan. Het bedrijf hecht veel waarde aan enthousiaste nieuwe collega's die graag willen doorgroeien tot machine operator. Hier besteden zij dan ook graag hun aandacht aan en begeleiden zij jou graag in jouw leerproces.

Naast de verpakkingsmachines beschikt het bedrijf ook over hun eigen drukkerij voor de bedrukking van hun producten. Mocht jij dit ook interessant vinden is er altijd de mogelijkheid om hier meer over te leren.

Het bedrijf is erg blij met jouw werkzaamheden en vindt jouw mening dan ook heel belangrijk! Mocht jij leuke ideeën hebben voor het bedrijf dan wordt er graag naar je geluisterd!

Solliciteer snel en misschien ga jij wel aan de slag bij jouw nieuwe uitdaging!

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent