Werkvoorbereider (m/v)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2700,- tot € 4400,- per maand
Direct naar:
Van opdracht tot aflevering ben jij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het project.

Dit ga je doen

Zoals de naam al zegt, houdt FAAC Automatische Deuren zich bezig met het plaatsen van automatische deuren voor verschillende opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan de schuifdeuren in een winkelpand, maar ook draaideuren in hotels. Erg afwisselend werk waar je als uitvoerder verantwoordelijk bent voor de voorbereidende werkzaamheden rondom het realiseren van de juiste automatische toegangsoplossing voor onze klant.

Hoe zien jouw werkzaamheden er dan uit?
Voor een opdracht start, is het belangrijk de juiste offerte naar de klant te communiceren. Door met de afdeling verkoop te overleggen, toetsen jullie de technische en financiële haalbaarheid van het project.

Is de opdracht goedgekeurd? Dan ga jij zorgen dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt, je stemt de deadlines af met het team en de opdrachtgevers en legt alle afspraken vast. Zijn er vragen? Dan kunnen ze jou bellen voor bouwkundig advies! Door intern en extern contact te onderhouden, ben jij bekend met de voortang van het project. Naast het bijhouden van de afspraken en deadlines, ben jij ook verantwoordelijk voor het controleren van het financiële resultaat. Dit alles verwerk jij zo duidelijk mogelijk.

Kort samengevat:
 • Ben jij verantwoordelijk voor advies rondom deadlines, financiën en bouwkundige vraagstukken
 • Leef jij de deadlines na
 • Zorg jij dat iedereen weet wat er wanner van hen verwacht wordt
 • Hou jij de wensen van de klanten in de gaten
 • Verzorg jij de administratieve afhandeling van het project
Dit alles doe je samen met een landelijk team van ongeveer 15 collega's.

Dit krijg je

Tegenover jouw werkzaamheden, staat ook een vergoeding. Naast een salaris tussen €2700 en €4400 bruto per maand, afhankelijk van kennis en kunde, ontvang jij:
 • Een telefoon en laptop
 • fulltime werkzaamheden
 • Mogelijkheid op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Een prettige werksfeer met gezellige collega's en leuke uitjes
 • Rechtstreeks dienstverband bij de FAAC Automatische Deuren
 • Een afwisselende functie bij een groeiende werkgever

Dit ben je

Naast een afgeronde MBO 4 opleiding elektrotechniek, heb jij al ervaring in soortgelijke functies als werkvoorbereider, projectleider of Project engineer. Daarnaast heb jij ook voldoende aantoonbare kennis van installatietechniek.

Verder:
 • Ben je bekend met Autocad
 • Wordt jij gelukkig van het maken en volgen van projectplanningen
 • Kan jij out of the box denken en ben jij klantgericht
 • Voel jij je verantwoordelijk voor het project
 • Heb jij geen problemen met het nemen van beslissingen en kun jij je keuzes verantwoorden
Je vaste werklocatie zal in Maartensdijk zijn. Woon jij in de omgeving van Utrecht zoals Bilthoven, dan

Hier ga je werken

Jij gaat werken bij FAAC Automatische Deuren, ook wel bekend van Record Automatische Deuren. Ongeveer een jaar geleden zijn zij van naam gewisseld, maar de werkzaamheden en klantgerichtheid zijn natuurlijk niet veranderd!

Als onderdeel van een internationale groep, maakt onze opdrachtgever automatische deuren en poorten naar wens van de klant. Op deze manier willen zij de klant het gevoel van veiligheid bieden en ontzorgen in de dagelijkse handelingen. Door de productie deels automatisch en deels handmatig uit te voeren kunnen zij het juiste maatwerk leveren. Met verschillende regio teams van buitenmonteurs, is FAAC door heel Nederland te vinden. Het is een informele organisatie, waar je als team samenwerkt. Iets voor elkaar over hebben en samen verantwoording dragen voor het project is dus erg van belang.

WerkTalent ondersteund nu ongeveer een jaar bij de werving van personeel en wij komen graag in contact om alle werkzaamheden en functies te bespreken.

Interesse?

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt of we online contact hebben om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Bellen of appen kan naar 06-82467899 of mail naar: jamiedekreij@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent