Magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een vaste baan? Salaris tussen 1800/2250. Per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Oosterhout, Waalwijk en Tilburg? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken!

Dit ga je doen

's Ochtends om 08:30 start jij jouw dag in de kantine met een lekkere bak koffie. In de mooie kantine bespreek je hoe het weekend is geweest alvorens je aan de slag gaat in het grote magazijn. Binnen het magazijn houd je je bezig met kantoormeubilair. Daarbij maak je ze verzendklaar, zorg je dat ze goed in elkaar zitten en laad je de vrachtwagens mee in! Naast het verzendklaar maken zorg je dat de retouren ook geregeld worden, de meubels worden namelijk voor een langere periode verhuurd. Na de verhuurperiode komen ze terug in het magazijn, dit moet gecontroleerd worden. Naast het controleren voer je ook reparatiewerkzaamheden uit waar nodig. Het kan zomaar zijn dat er een poot van het bureau niet meer goed staat en dat repareer jij dan!

Je werkt in dagdienst, rond 17:00 zit jouw dag er weer op. Het weekend ben je vrij! De werklocatie is heel makkelijk te bereiken vanuit Breda, Oosterhout, Waalwijk en Tilburg.

Dit krijg je

+ Leuke werkgever
+ Fijne werksfeer
+ Goed salaris
+ Doorgroeimogelijkheden
+ Op termijn een vaste aanstelling

Dit ben je

  • Aanpakker
  • Leergierig
  • Flexibel

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een super gezellige organisatie die nog steeds groeiende is. Binnen deze organisatie kan je jezelf goed blijven ontwikkelen. Jij houdt je bezig met het werken met kantoormeubilair, deze worden geplaatst op verschillende projecten waar jij onderdeel van mag zijn!

Interesse?

Ben jij na het lezen enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent