Medewerker Houtzagerij Productie

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2000,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Heb jij zin in een stevige productiefunctie en beschik je over technisch inzicht? Je werkt graag met hout, hebt enige ervaring en wil lekker aan de slag in 2-ploegen? Je kunt al op korte termijn starten! Bel Brent van WerkTalent!

Dit ga je doen

In de functie als Productiemedewerker Houtzagerij houd jij je dagelijks bezig met het produceren van onderdelen voor de assemblage afdeling. Je werkzaamheden bestaan onder anderen uit;

 • Lezen van technische tekeningen
 • Secuur aflezen van meetgereedschap en van de zaaglijst
 • Kwaliteit waarborgen
 • Afwijkingen opmerken en melden
 • Veilig en gedisciplineerd werken
Je werktijden zijn de ene week van maandag t/m vrijdag van 5u45 - 14u45 en de andere week maandag t/m vrijdag van 15u15 - 00u15.

Dit krijg je

Wij bieden een leuke functie voor iemand die graag met zijn handen wil werken en flink aan de slag wil gaan. Het gaat om een 2-ploegendienst functie.
Verder kun je nog het volgende van ons verwachten:
 • Salaris tussen de €2.000 - €2.200,- bruto per maand
 • Ploegentoeslag van maar liefst 18%
 • Reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km)
 • Wij bieden een fulltime baan met uitzicht op vast werk
 • Werken een internationaal, gezellig en hecht team

Dit ben je

We zoeken medewerkers die verantwoordelijk zijn in hun werk en geen jobhoppers zijn. Als je ervaring hebt met hout en/ of met machinaal zagen of timmeren is dat zeker een groot voordeel. Verder vragen we het volgende van je:
 • Je beschikt over een VMBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je bent bereid om in ploegen te werken
 • Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen
 • Je hecht veel belang aan kwaliteit van je werk
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent een echte aanpakker

Hier ga je werken

Werken bij dit bedrijf in de regio Eindhoven en Tilburg betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie en kenmerkt zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.
Zij behoren tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.
De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production
• Cleanroom Solutions
• Projects (ontwikkeling)
• Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen.
Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al onze professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.
Dagelijks worden onze medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.
Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht voor een Medewerkers Zagerij in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je wellicht bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Zoek jij een full time functie in 2-ploegen met veel afwisseling, uitzicht op vast werk en ruimte voor persoonlijke groei?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent