Energie- en klimaatspecialist Tuinbouw

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Monster
Salaris € 2000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Wil jij als Energie- en klimaat Specialist met diverse technische installaties werken? Kom dan werken bij een gerenommeerd bedrijf met grootse ambities waar de aandacht voor de individu centraal staat.

Dit ga je doen

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het klimaat en de bijbehorende installaties op hun hoofdlocatie, zodanig dat er een uitstekend product geleverd kan worden aan hun klanten. Dit doe je door jouw kennis als Energie- en klimaat Specialist in te zetten. Dit hoef je niet alleen te doen, want je kan wanneer nodig ook onder de huidige specialist nog de fijne knepen leren. Uiteraard staan ook de rest van je collega’s klaar om je te helpen.
Functie taken
• Beheert, ondersteunt en optimaliseert de energie-, water en klimaatinstallaties op de hoofdlocatie.
• Zorgt voor een optimalisatie van het energieverbruik door een goede balans te vinden tussen kosten en wat is noodzakelijk om goed te kunnen telen.
• Monitort de verschillende installaties, waaronder de W.K.O.-ketel en WKK.
• Registreert de energiebalans en meetgegevens op een accurate wijze zodat deze kunnen worden gebruikt voor de verschillende verantwoordingsdoeleinden.
• Heeft een adviserende rol met betrekking tot energie, water en klimaat op de andere locaties en zorgt ervoor dat deze kennis over de locaties heen wordt gedeeld.
• Beheert de belichtingsinstallaties.
• Adviseert de Manager Productie over de aanpassing van of bouw van installaties.
• Vult, samen met geselecteerde collega’s, de storingsdienst in voor de energie-, water en klimaatinstallaties.

Dit krijg je

Een vaste baan in zelfstandige en zeer afwisselende fulltime functie binnen een innovatief familiebedrijf. Een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitgebreide gezonde lunch die iedere dag vers bereid wordt en de mogelijkheden tot het volgen van aanvullende trainingen. Een marktconform salaris passend aan je ervaring en kennis.

Dit ben je

• MBO+ werk- en denkniveau.
• Ervaring in een vergelijkbare functie.
• Kennis van (installatie)techniek.
• Is op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van energie.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Woonachtig in de Rotterdam, Den Haag, Delft of het Westland.

Hier ga je werken

Jaren geleden is dit bedrijf opgericht met de missie om het beeld van gezond voedsel te veranderen. Het is een nu nog jong en innovatief familiebedrijf gekenmerkt door verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. Ze hechten ook waarde aan de informele sfeer en het belang van het teamgevoel. De lijnen zijn kort en zo kunnen ze gebruik maken van alle inzet, ervaring en kennis van alle collega’s. Ook wordt er daardoor snel geschakeld en draagt iedereen eigen verantwoordelijkheid.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Bart de Jong. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent