Expeditiemedewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Sta jij graag chauffeurs te woord of ben jij die collega die ervoor zorgt da we toch vroeg naar huis kunnen? Jij kan het team versterken als geen ander. Kom jij een proefochtendje draaien?

Dit ga je doen

In de loods werk je samen met je collega’s voor de juiste afhandeling van de in- en uitgaande goederen. Dit doe je door de chauffeur te woord te staan en met je scanner te zorgen dat alles correct in het systeem komt te staan. Zodra het binnen is zorg je samen met je collega’s dat het omgepakt wordt en het klaar staat om weer in de nieuwe orders verwerkt te worden of dat het de opslag in gaat.

De opslag is de koelcel die in de loods staat waar af en toe ook in gewerkt zal worden. Door het harde werken en door warme kleding zal je daar geen last van hebben. Al met al zorg jij dat het bedrijf blijft draaien en in dit kleine bedrijf wordt niemand als nummer gezien.

Een rijbewijs is van belang omdat je niet alleen in de loods hoeft te werken maar ook af en toe de deur uit moet om wat langs te brengen bij een klant. Zo kan je ook zien waar de orders naartoe gaan en daar een beter beeld van krijgen. Wat de werktijden betreft begin je ‘s ochtends om 7:00 en afhankelijk van de dag werk je tot 15:00,16:00 of 17:00. Uiteraard doe je met z’n alle om 10:00 een kopje koffie en van 12:00 tot 13:00 heb je ook nog pauze.

Dit krijg je

• Een prettige werksfeer waar we het met z’n alle doen.
• Een fulltime functie bij een dynamisch en groeiend bedrijf in de dagdienst.
• Een marktconform salaris passend bij de aangeboden functie.
• Uitzicht op een vaste aanstelling.
• De ondersteuning en begeleiding om goed te leren hoe het in z’n werk gaat.

Dit ben je

• Woonachtig in omgeving van Rotterdam, Den haag, Delft of Westland
• Je bent in het bezit van Rijbewijs B
• Je beheerst Nederlands in taal en geschrift
• Ervaring met een scanner of in de AGF-sector is een pre.
• Incidenteel kan het voorkomen dat er wat afgemaakt moet worden in het weekend en op feestdagen.
• Je bent bestendig tegen lichte koud.
• Je bent een teamspeler en geen 9-tot-5-mentaliteit.

Hier ga je werken

Bij deze organisatie of ‘one-stop-shop’ bieden ze een breed assortiment aan. De manager is al sinds zijn jeugd verstrengeld met de branche en weet bijna alles over de producten. Na een aantal verhuizingen zijn zij nu werkzaam in de lier. In de loods in de lier werken ze in dagdienst en de kracht van het bedrijf ligt hem in de vele producten van kleine hoeveelheden. Zo kunnen ze iedere klant van de zoveel mogelijk onder één dak voorzien. Om een beeld te geven behandelen ze 25 ton in de week.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Bart de Jong. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent