Montagemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2200,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een baan met veel vrijheid waarin geen een werkdag hetzelfde is en ben jij graag lekker de hele dag op pad door heel Nederland? Dan komen wij graag in contact met jou!

Dit ga je doen

Als montagemedewerker ben jij dagelijks actief in de buitendienst en monteer jij verschillende soorten installaties en systemen in Nederland (en soms in België of Duitsland). Bij installaties kan je denken aan industriële ventilatoren en filterinstallaties. Dit werk doe samen met een collega met al flink wat ervaring die jou alle kneepjes van het vak gaat leren! Het rijden op de heftruck of werken met de hoogwerker kan ook tot jouw takenpakket behoren. Geen certificaten hiervoor? Geen probleem, dit regelen ze daar voor je! Het is wel belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt dus!

Dit krijg je

• Een fulltime baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een zelfsturend team waar initiatief zeer op prijs gesteld wordt.
• Een salaris van 2200 euro tot 2700 euro bruto op basis van leeftijd en ervaring.
• Een informele werkomgeving met korte communicatielijnen.
• Bij goed functioneren krijg je een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
• Een leuke jaarlijkse bonus!

Dit ben je

• Je hebt een MBO- of LBO-opleiding afgerond en bent in het bezit van een rijbewijs B.
• Je hebt technisch inzicht en bij voorkeur ervaring met montagewerkzaamheden.
• Je bent representatief en flexibel in je werktijden. Soms duurt een opdracht wat langer en het kan dus voorkomen dat je een keer niet om 17:00 uur klaar bent.
• Je bent woonachtig in Tilburg, Breda, Den Bosch of Waalwijk.
• Je spreekt goed Nederlands.

Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever ontwikkelt en produceert producten die van groot belang zijn voor de maakindustrie. Hierbij kan je denken aan het aanjagen van de fornuizen van de grootste koffiebonen-branderij tot afzuiginstallaties voor de farmaceutische industrie. Dit doen zij al 75 jaar met veel toewijding en succes!

Interesse?

Enthousiast geworden? Wacht dan niet en laat het me weten binnen een klik op de knop. Bij vragen kan je me bellen op 06-83702868 of stuur een mailtje naar ghislainederoij@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent