Senior Inkoper

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 4500,- tot € 5000,- per maand
Direct naar:
Ben jij goed in onderhandelen en kan jij zorgen voor goede afspraken dan zijn wij naar jou op zoek!

Dit ga je doen

Als Senior Inkoper bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor de inkoop van teeltbenodigdheden voor aangesloten telers van de productgroep tomaat. Samen met de telers (de aandeelhouders) bepaal je de inkoopbehoefte en -strategie. Op basis hiervan en veel andere criteria selecteer je vervolgens de juiste leveranciers hiervoor. Daar ga je vervolgens mee onderhandelen, waarbij je zo goed mogelijk rekening probeert te houden met de belangen van de telers. Tegelijk motiveer je leveranciers om te innoveren door actief leveranciersmanagement te verrichten. Je communiceert dus continu met (en tussen) telers en leveranciers; je bent bezig met onder meer contractonderhandelingen, aanbestedingen, voorraadinventarisatie, klachtenafhandeling en relatiebeheer.
Op de lange termijn wordt het inkooppakket uitgebreid met de inkoopbehoefte van de andere productgroepen (Aubergine, Komkommer, Paprika en de kleinpaklocaties van het bedrijf. Hiervoor moet een nieuwe inkoopstrategie opgesteld te worden; jij krijgt de kans om hieraan mee te werken.
Je komt te werken op de afdeling Supply Chain, waar Inkoop onderdeel van is. Je bent dus niet alleen contactpersoon voor leveranciers en telers, maar hebt ook veel contact met collega's van zowel Inkoop als Supply Chain.

Dit krijg je

 • Vanaf €4.500 bruto p/m (op basis van kennis en ervaring)
 • Fulltime baan (40-urige) werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ruimte ontwikkelingsmogelijkheden
 • Collectieve bedrijfspensioenregeling
 • Laptop + telefoon, eventueel een leaseauto
 • uitzicht op een vaste baan

Dit ben je

 • Afgeronde Hbo-opleiding
 • Minimaal 10 jaar relevante inkoopervaring in een soortgelijke functie, ervaring in de AGF of glastuinbouw is een pré
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
 • Analytisch, kostenbewust en doortastend
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Zelfverzekerd, betrokken en resultaatgericht

Hier ga je werken

Voor een fantastische verpakkingsbedrijf/ distributiecentrum gelegen in Maasdijk, Rotterdam en Den Haag. Zijn wij op zoek naar uitbreiding. In het gloednieuwe distributiecentrum worden alle tomaten/paprika’s en komkommers aangeleverd die de aangesloten kwekers hebben geproduceerd. Met een gigantische geautomatiseerd systeem worden de producten verpakt in diverse manieren om vervolgens in de supermarkt terecht te komen. Een grote organisatie die elke dag hard werkt met gezonde groente van hoge kwaliteit.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent