Call Agent Goede Doelen B2B Parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Haarlem
Salaris € 1500,- per maand

Functie omschrijving

Als gedreven, commerciële idealist & realist bij Dreamcatch ben je medeverantwoordelijk voor het creëren van financieel draagvlak bij het Nederlandse bedrijfsleven voor organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Oxfam Novib en Artis zodat zij hun idealen ook in de toekomst kunnen blijven realiseren, mede dankzij Dreamcatch en de sponsoren.
Hoe doe je dat?
Je maakt afspraken met ondernemers voor onze fondsenwervers, die op hun beurt zakelijk donaties werven voor bekende goede doelen, zoals KWF Kankerbestrijding, Oxfam Novib en Artis. Hoe hoger het aantal afspraken, hoe hoger de opbrengst voor jezelf en nog belangrijker hoe meer financieel draagvlak voor onze opdrachtgevers! Win-win-win dus!
Het lijkt misschien tegenstrijdig om op een “commerciële” manier donaties te werven, echter hebben resultaten aangetoond dat door de passie, focus en toewijding van onze DreamCatchers, de bereidheid om de doneren veel groter is omdat commercie en idealen in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemen heel goed samen gaan.

Wat wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer erg goed te noemen: •Je werkt tussen de 17 -27 uur per week!
•Je bruto uurloon is € 11,80 inclusief vakantiegeld
•Je krijgt elke keer een extra bonus van € 15,- bruto per afspraak die jij met een bedrijf maakt om een fondsenwerver op afspraak te laten komen
•Je krijgt elke keer een extra bonus van € 50,- bruto per afgesloten contract door de fondsenwerver bij de bedrijven die hij bezoekt
- Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever en krijgt daar dus een contract.

Wat wij vragen

Als je ambitieus en energiek bent en wilt scoren, kun jij je geluk niet op in deze baan. Het is de perfecte job voor mensen die saleservaring willen opdoen, parttime te werken en waarde hechten aan een flexibel werkrooster. Wij bieden doorgroeimogelijkheden voor salestalenten in Haarlem.
We zoeken iemand die:
•Comfortabel is aan de telefoon, bij ons leer je de acquisitie;
•Targetgericht, communicatief sterk en oprecht is;
•Goed kan luisteren, zich kan inleven in de ondernemer en de juiste vragen weet te stellen;
•Je bent minimaal tussen de 17 en 27 uur per week, op werkdagen beschikbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf bestaat uit een team van 15 gepassioneerde salesprofessionals dat werkt voor merken met idealen. Die hebben ze zelf namelijk ook. Zij formuleren een heldere propositie voor onze opdrachtgevers en ontwikkelen van daaruit een campagne. Door offline en online B2B-leadgeneratie en fondsenwerving zorgen wij ervoor dat deze wereld verbeterende campagnes genoeg financieel draagvlak hebben vanuit het bedrijfsleven. Samen met onze opdrachtgevers en sponsorende bedrijven (ambassadeurs) gaan wij voor een eerlijke en gezonde wereld!

Solliciteren

Als je je absoluut herkend in alle bovenstaande functie-eisen en je kunt je vinden in de arbeidsvoorwaarden , dan nodig ik je van harte uit om je CV en goed gemotiveerde motivatiebrief te mailen naar jeroenveerdig@werktalent.nl

Je kunt en mag me tevens altijd bellen als je mogelijk (aanvullende) vragen hebt op 088- 99 88 723

Als ik je CV en motivatiebrief heb ontvangen, zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen of ik mogelijkheden voor je zie voor deze leuke functie. Als dat zo is nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek in Haarlem, waar we onder genot van een kop koffie kennismaken en de functie doorspreken zodat jij helemaal op de hoogte bent.

Vervolgens wordt je voorgesteld bij de opdrachtgever en volgt er mogelijk een oriënterend gesprek. Als je wordt aangenomen kom je direct in dienst bij de opdrachtgever.



Ik nodig je van harte uit om te solliciteren op deze leuke functie, ik zie je sollicitatie graag tegemoet!

Hartelijke groet,

Jeroen Veerdig

Deel via social media:

jeroen Veerdig

jeroen Veerdig

06-30 19 89 36
jeroenveerdig@werktalent.com

WhatsApp jeroen Veerdig      Ga naar instagram van jeroen Veerdig


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent