Junior Systeembeheerder

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Als junior systeembeheerder werk je op de afdeling ICT en rapporteer je aan de IT Coördinator. Je gaat je bezig houden met het optimaliseren van bestaande systemen, maar ook nieuwe systemen ontwikkelen en implementeren.

Een aantal van de voorkomende werkzaamheden kunnen zijn:

• Veel aandacht voor de inzet van digitale communicatie met dealers;
• Eerstelijns helpdesk vragen;
• Belangrijke spil in het web rol bij diverse projecten;
• Storingen verhelpen.

Wat wij bieden

Wij bieden een werkomgeving waarin kwaliteitsproducten worden geproduceerd en verkocht. Kernwaarden binnen onze organisatie zijn: betrouwbaar, betrokken, origineel, inspirerend en vernieuwend.

Wij vinden dat de volgende voorwaarden hierbij van toepassing zijn:

• Marktconform salaris tussen €2.200 en €2.600 per maand, afhankelijk van ervaring en leeftijd (CAO Metalektro)
• Uitzicht op een vaste baan met een contract voor onbepaalde tijd
• 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen
• Doorgroei - en opleidingsmogelijkheden
• Fulltime werkweek

Wat wij vragen

We verwachten van de junior systeembeheerder goede communicatieve vaardigheden, een dienstverlenende instelling, zelfstandigheid en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

Om de functie succesvol in te kunnen vullen vragen wij het volgende:

• MBO-niveau 4 afgeronde opleiding richting ICT;
• Leergierigheid en een ondernemend karakter;
• Het hebben van een rijbewijs is een pré;


Ook vragen wij specifieke kennis betreft: netwerkstructuren, Windows10 (IOT), Windows Server 2012/2016, Office365, Exchange, Active Directory, Terminal Servers en randapparatuur. En leergierig op het gebied van: (Hybrid)Cloudoplossingen, Skype 4 Business en Virtualisatie.
 

Over het bedrijf

Onze klant staat voor een sterk en gerenommeerd Retail merk, de producten die zij leveren zijn alom bekend en vanwege aanhoudende groei zijn zij op zoek naar uitbreiding op de afdeling Customer Service. Onze opdrachtgever ontwikkeld, produceert en verkoopt de producten in eigen beheer in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd op een mooie zichtlocatie langs de A27 (ter hoogte van Hardinxveld - Giessendam) en is prima te bereiken vanaf meerdere steden zoals Rotterdam, Utrecht en Tilburg.

Solliciteren

WerkTalent is aangesteld de eerste selectie te verzorgen, het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Mocht er een match zijn, zal WerkTalent de procedure blijven begeleiden en na een gedegen inwerkperiode en gebleken geschiktheid wordt er een contract bij de opdrachtgever geboden.

Wil je meer weten of is je interesse gewekt? Bel of app dan even: 06-13139326 of mail uitgebreid naar sheiladeruijter@werktalent.com

Deel via social media:

Sheila de Ruijter

Sheila de Ruijter

0613139326
sheiladeruijter@werktalent.com

WhatsApp Sheila de Ruijter      Ga naar instagram van Sheila de Ruijter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent