Vlotte gedreven intercedent gezocht

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwolle
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Keer op keer laat jij jouw kwaliteiten als Intercedent schitteren op de vestiging in Zwolle om: nieuwe klanten te scoren en werkzoekenden aan een nieuwe baan te helpen. Dit alles met 1 doel: vestigingsresultaten boeken. Daar zorg jij natuurlijk niet alleen voor, want ook jouw vestigingsmanager en collega intercedenten werken hier keihard aan mee. Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je ondersteund door ons service center die met raad en daad voor je klaarstaat.

Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in de rol van intercedent veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:

- Diverse contactmomenten met uitzendkrachten. Van het inschrijven van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van uitzendkrachten bij (nieuwe) opdrachtgevers. 
- Het online (job sites/social media) of in de WT database searchen naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benaderd en inplant voor een eerste kennismaking. 
- Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen. 
- Keiharde sales. O.a. door jouw creatieve salesacties score jij nieuwe business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.
- Relatiebeheer. WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze partners. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt ervoor dat ze je nummer niet op hoeven te zoeken, maar uit het hoofd kennen. 
- Personeels- en vestigingsadministratie. Je verzorgt een adequate en foutloze administratie conform de richtlijnen van WerkTalent en houdt hierbij de huidige wet- en regelgeving in je achterhoofd.

Wat wij bieden

 • Een baan waar vrijheid en ondernemerschap centraal staan.
  - Een basissalaris tussen de €1.800 en €2.200 bruto per maand
  - Doorgroeimogelijkheden. 
  - Uitzicht op een vast dienstverband; Net als met onze klanten en uitzendkrachten hebben wij ook bij jou de focus op een lange termijn relatie. 
  - Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy. 
  - 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6 Adv-dagen.

  And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen!

Wat wij vragen

 • Een afgeronde mbo (niveau 3 of 4) of hbo-opleiding
  - In ieder geval 2 jaar ervaring in de uitzendbranche als Intercedent, Vestigingsmedewerker of Recruiter
  - De grenzeloze ambitie om ondernemend te werk te gaan en jezelf nog verder te ontwikkelen
  - Een winnaarsmentaliteit. Anders gezegd: jij kan echt niet tegen je verlies
  - Saleskwaliteiten die je combineert met een gunfactor waardoor jouw netwerk jou iedere keer weer weet te vinden
  - Een bodemloze creativiteitsput. Jij komt iedere keer weer verrassend uit de hoek

Over het bedrijf

Bij ons in Zwolle heb je niet te maken met ‘een uitzendbureau’, maar met jouw eigen contactpersoon van WerkTalent. We kennen elkaar. En weten precies welke medewerkers bij welke bedrijven aan de slag zijn. Die persoonlijke aanpak vertaalt zich ook naar een appje “succes op je eerste werkdag!”. Of onze intercedent die half 7 ’s morgens bij het bedrijf klaarstaat om een nieuwe medewerker op te vangen. Met deze aanpak vervullen al jaren wij succesvol vacatures van ons uitzendbureau in Zwolle.

Solliciteren

Wil jij ons team komen versterken of heb je vragen, neem dan contact op met Kirsten Kinket via 06-33 16 51 52 of via kirstenkinket@werktalent.com

Deel via social media:

Kirsten Kinket

Kirsten Kinket

06-33 16 51 52
kirstenkinket@werktalent.com

WhatsApp Kirsten Kinket      Ga naar instagram van Kirsten Kinket


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent