Junior Casemanager parttime

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving


Wat ga je doen?:Als Junior Casemanager ben jij verantwoordelijk voor het kort verzuim van de medewerkers.
Je werkt hiervoor samen met de Verzuimspecialist.In deze functie neem je telefonisch ziek- en betermeldingen aan van de medewerker, vraag je goed door naar de reden van het verzuim en maak je heldere afspraken over het vervolgtraject om dit vervolgens te kunnen verwerken in het verzuimsysteem en bij het UWV.Daarnaast onderhoud je contact met de zieke medewerker en klant en handel je via de telefoon en mail vragen af met betrekking tot de verzuimmelding.Je onderhoudt ook contact met het UWV en de Arbodienst en bent o.a. verantwoordelijk voor de correspondentie. Verder ben je verantwoordelijk voor de berekening van het dagloon en handel je alle voorkomende administratieve taken af.

Wat wij bieden

Wat bieden zij jou?:Een interessante parttime baan met uitzicht op vast binnen een team met enthousiaste en gedreven collega’s in een innovatieve en ambitieuze werkomgeving in een groeiende markt. Ze werken werken met zelfsturende teams en waardeert eigen inbreng, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en geeft veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Ze bieden hun medewerkers goede arbeidsvoorwaarden: • Marktconform salaris (minimaal €2205 en maximaal €3072)
 • 25 vakantiedagen p/j en tijd voor tijd opbouw bij overwerk
 • Interessante bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Bonusregeling
 • Gratis sportabonnement bij naastgelegen sportschool
 • Elke dag vers fruit op kantoor
 • Gunstige werklocatie in Breda vlak langs de snelweg. Met openbaar vervoer zeer goed te bereiken
 • Een gezellige & informele werksfeer

Werklocatie goed te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Oosterhout, Waalwijk, Dordrecht, Roosendaal.

 

Wat wij vragen

Wat verwachten zij van jou?: • HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 2 jaar relevante ervaring
 • Je bent integer, zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en een hands-on mentaliteit
 • Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur

Over het bedrijf

De klant is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Ze leveren branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie en horeca. Uitzendbureaus worden bedient met Backoffice Service. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn daarbij de 2 belangrijkste kernbegrippen die in het hele proces en bij alle medewerkers terugkomen.

Solliciteren


Wil je meer info over de vacature of wil je solliciteren?Neem dan contact op met Jason KuklewskiMobiel: 0619936219Telefoon: 076-5300570Email:Jason Kuklewski

Deel via social media:

Jason Kuklewski

Jason Kuklewski

06-19 93 62 19
jasonkuklewski@werktalent.com

WhatsApp Jason Kuklewski      Ga naar instagram van Jason Kuklewski


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent