Chauffeur Zwaar transport

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Voor de Chauffeurs Machinetransporteurs is geen dag hetzelfde. De ene keer verhuis je samen met je collega’s een complete machinelijn vanuit het buitenland naar Nederland, de andere keer moeten jullie ergens een machine op een moeilijk bereikbare plek zien te krijgen. De ene dag heb je te maken met zeer gevoelige apparatuur, zoals een MRI, de andere dag juist met heel groot, log en zwaar. Je werkt met gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld heftrucks, sledesystemen, (klim)vijzels en hydraulische hefportalen. Naast dat je technisch bezig bent, is het voor jou natuurlijk ook de uitdaging om de machines veilig en goed op de plaats van bestemming te brengen, ook al is je lading groot, breed of juist heel kwetsbaar. Bij ons doe je dus geen saaie routineklussen, maar wel technisch en logistiek gezien interessant werk.

Wat wij bieden

Salaris Conform CAO
Zicht op een vast dienstverband
Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar het bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant

Wat wij vragen

De ideale kandidaat:
We zoeken een bevlogen en vindingrijke collega die niet alleen een vakman is op de vrachtwagen, maar ook gevoel heeft voor techniek. Verder vinden wij belangrijk:

-Ervaring in transport en een technische achtergrond;
-Bij voorkeur enige ervaring in het (ver)plaatsen van (zware) apparatuur in een soortgelijk bedrijf;
-De juiste papieren: je hebt rijbewijs C + E met code 95;
-Improviseren en oplossingen bedenken vind je leuk;
-Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden, maar bent wel altijd fulltime aan het werk.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever verzorgt de (ver)plaatsing van machines, van enkele stuks tot complete machinelijnen. Dat doen ze zowel nationaal als internationaal. De ene keer zijn het nieuwe machines, de andere keer bestaande productielijnen die intern worden verplaatst, of worden verhuisd naar een nieuwe locatie. Het zijn mooie, vaak uitdagende projecten voor klanten in diverse industrieën (food, medisch, bouw en maak-industrie).

Solliciteren

Ben je enthousiast en herken je jezelf in deze vacature? Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie naar Rotterdam@werktalent.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je vragen over de vacature of uw sollicitatie, neem dan gerust contact met ons op.

Deel via social media:

Alex van Wijk

Alex van Wijk

010 – 243 73 83 
alexvanwijk@werktalent.com

WhatsApp Alex van Wijk    Ga naar instagram van Alex van Wijk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent