Technische en logistiek aangelegd? - Technisch medewerker gezocht

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Als Technisch Medewerker bij industriële verhuizingen ben je zowel bezig met technische als logistieke klussen. De ene keer moet er een complete machinelijn in een nieuwe productielocatie geplaatst worden, de andere keer moet je ergens een machine uit een hele krappe situatie zien te peuteren. De ene dag heb je te maken met zeer gevoelige apparatuur, de andere dag juist met heel groot, log en zwaar. Maar ook komt het voor dat je bijzondere kunstvoorwerpen verplaatst. Je werkt met gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld heftrucks, sledesystemen, (klim)vijzels en hydraulische hefportalen. En vaak komt er bij deze opdrachten ook (zwaar) transport kijken.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende fulltime functie met uitzicht op een vast contract.
  - Een prima salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. €11,90 bruto per uur, exclusief TLN toeslag van €0,62 netto per uur.
  - Locatie: Tilburg.
  - Daarnaast biedt het bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder uitgebreide studiemogelijkheden, een smartphone, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
  - En niet te vergeten: de allerleukste collega’s!

Wat wij vragen

 • Een technische achtergrond en bij voorkeur enkele jaren ervaring in het (ver)plaatsen van (zware) apparatuur in een soortgelijk bedrijf.
  - Je hebt rijbewijs B, of nog chauffeur C rijbewijs met code 95.
  - Improviseren en oplossingen bedenken vind je leuk.
  - Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden.

Over het bedrijf

Het bedrijf verzorgt de (ver)plaatsing van machines, van enkele stuks tot complete machinelijnen. Dat doen ze zowel nationaal als internationaal. De ene keer zijn het nieuwe machines, de andere keer bestaande productielijnen die intern worden verplaatst, of worden verhuisd naar een nieuwe locatie. Het zijn mooie, vaak uitdagende projecten voor klanten in diverse industrieën (food, medisch, bouw en maak-industrie).

Solliciteren

Heb jij ervaring binnen de techniek en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct of mail naar bodenotter@werktalent.com 

Deel via social media:

Bo den Otter

Bo den Otter

010 – 243 73 83 
bodenotter@werktalent.com

WhatsApp Bo den Otter    Ga naar instagram van Bo den Otter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent