Magazijn medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 1850,- per maand

Functie omschrijving

Wat ga jij doen? Jij ben een belangrijke schakel in het hele proces van ons bedrijf. Jij moet er voor zorgen als er een bestelling binnenkomt dat die op het juiste moment klaar staat. Zodat hij op tijd kan worden bezorgd bij de juiste bestemming. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen online bestellen en wordt dit bedrijf steeds groter. Bij dit bedrijf ben jij niet zo maar een nummertje jij bent iemand die mee telt en belangrijk is voor het bedrijf. Zonder jou krijgen de klanten geen boodschappen en dat mag natuurlijk niet gebeuren want de klant is koning!


Werktijden:


06.00 - 15.00 uur


07.00 - 16.00 uur


15.00 - 00.00 uur

Wat wij bieden


-Flexibele werktijden (zelf tijden indelen)
-Full time vast contract
-Reiskostenvergoeding
-Een marktconform salaris met kans op loonsverhoging en doorgroeimogelijkheden.
-Verzorgde lunch of avond eten

Wat wij vragen


-Je bent klant als resultaatgericht
-Hands on mentaliteit
-Minimaal 32 uur beschikbaar
-Zelfstandig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jong bedrijf dat alles anders aanpakt in de regio Utrecht. Wij willen mensen blij maken door ze tijd, geld en gesjouw te besparen. Geen dure winkels, maar vriendelijke elektrische autootjes. Zo bezorgen we alle boodschappen voor de laagste prijs, gratis thuis.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze functie als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren of te bellen naar 06-30 30 89 61! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent