Planner Wegtransport Internationaal bedrijf

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerdijk
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Als fulltime Logistiek Planner Wegtransport ben jij verantwoordelijk voor het hele proces van opdracht tot levering. Je hebt contact met de klant en regelt een in- of verkooporder dan zorg jij voor de ritten en houd je rekening met het soort lading, wat de beste route zal zijn voor de chauffeur en regel jij dat hij er is op het tijdstip dat hij daar moet laden of lossen. Je zorgt dat de chauffeur de juiste documentatie heeft en verwerkt zelf ook een deel administratie waarbij je de dossiers accuraat bij houdt. Dus heb jij een sterke persoonlijkheid en ben jij helemaal gek van de logistieke wereld dan is dit wat voor jou!

Wat wij bieden

Wat biedt onze klant jou?

- Goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- Rotterdamse werkmentaliteit, je weet waar je aan toe bent 
- Afwisselende full time functie in een leuke werkomgeving
- Ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng
- Kans op vast werk voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

Wat verwacht onze klant van jou?

- Diploma Planner Wegtransport
- Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands, Duits en Engelse taal in
woord en geschrift
- Geografisch inzicht en stressbestendig 

Over het bedrijf

Onze klant is een familiebedrijf sinds 1979. De oprichter zelf kreeg zijn passie voor de logistiek al sinds hij klein was, hij voer toen mee met zijn ouders op een binnenvaartschip. Al gauw was het duidelijk dat hij dit zelf wilde regelen en zo ontstond het bedrijf. Onze klant is ondertussen erg gegroeid en heeft meer dan 250 mensen in dienst, in Nederland en Duitsland. Ze regelen nu het vervoer van kolen, ertsen, legeringen, granen, veevoer en zoet. Ze beschikken over meerdere terminals in de Moerdijk en heeft een overdekte opslag capaciteit van meer circa 50.000 vierkante meter. Het kantoor in Nederland zit nu gevestigd in de Moerdijk wat tussen Dordrecht en Breda en Roosendaal zit.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure.

Ben je enthousiast geraakt?
stuur je cv met motivatiebrief naar laurensbesjes@werktalent.com of Bel of app naar 06-41281498 

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent