(Aankomend) Voorman bedrijfsdeuren

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 30,- per maand
Direct naar:
Werken in een gaaf bedrijf met een leuk product en projecten door heel Nederland? Bij jij die senior monteur die toe is aan een nieuwe stap of heb je al wat ervaring als leidingevende?! Ik daag je uit om te solliciteren!

Over de functie

Je bent onderdeel van het nieuwbouw team. Onze klant zoekt bewust een monteur die een leidende rol in kan nemen. Dit kan zijn op basis van ervaring of gewoon omdat je het in je hebt! Je vertrekt vanuit de zaak of vanuit huis. Vervolgens ga je met een team van monteurs naar klanten toe en installeer je nieuwe bedrijfsdeuren. Je komt in aanraking met veel verschillende technieken (Elektro en Werktuigbouwkundig) en staat bijna elke dag in een totaal andere omgeving. Je hebt 's avonds aan de eettafel altijd wat leuks te vertellen!

Wat wij bieden

Een goed salaris, stabiel bedrijf, uitzicht op een fulltime vaste baan met auto van de zaak en een mooi arsenaal aan gereedschap!

Wat wij vragen

Je beschikt over een technische opleiding en ervaring. Verder is het fijn als je in de omgeving van Tilburg woont. Dat kan bijvoorbeeld zijn Breda, Oosterhout, Den Bosch of Waalwijk. Ervaring als bijvoorbeeld meewerkend voorman of teamleider kan maar is niet noodzakelijk. Als laatste is het van belang dat je een rijbewijs hebt en het niet erg vindt om soms op kosten van de zaak een hotelletje te pakken.

Over het bedrijf

Onze klant is gevestigd in de regio Waalwijk en actief in industriële bedrijfsdeuren. Het betreft een leuk, veelzijdig product met elektrotechniek, meet- en regeltechniek en werktuigbouwkunde. Het is een mooi bedrijf met een goede reputatie, weinig verloop en gezonde financiële situatie.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur nu je sollicitatie naar wytsevanderwoning@werktalent.com of neem contact op via 06-19911758. Wanneer je nog vragen hebt of niet zeker weet of je aan de eisen voldoet neem dan ook gerust contact met me op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent