Operator chemie

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Waar kom je te werken?
Deze imponerende organisatie is een toonaangevend bedrijf in de distributie van chemicaliën, hier is ze marktleider in. Wat ze doen? Ze koopt en verzorgt de opslag en het transport van grote hoeveelheden industriële en specialistische chemicaliën. Daarbij bieden ze maatwerkoplossingen, her-verpakken ze chemicaliën uit grote bulk volumes in kleinere eenheden, en zorgen voor vullen, etiketteren en palletiseren naar de eisen van de klant.

En jij gaat het volgende doen
Als onderdeel van het productieteam op de vestiging Zwijndrecht werk je als zelfstandig operator in een 2 ploegendienst  functie. Je bent verantwoordelijk voor het het afvullen van producten in emballage, het etiketteren ervan, het produceren van mengsels (mixing & blending) en het reinigen van de productielijn en het op orde en schoon houden van de werkvloer. Daarbij staat het naleven van Arbo regels, kwaliteit en het milieu hoog in jouw vaandel. Rapporteren doe je aan de shiftleader.

Wat wij bieden

Wat kun je verwachten?
-Werken voor een topwerkgever
-Een passend salaris waar 18% ploegentoeslag op komt met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
-Een werkgever die in jouw toekomst en ontwikkeling investeert
-Een fulltime functie voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

Wat neem je mee om je functie uit te kunnen voeren?
-Je beschikt minimaal over een afgeronde lbo-opleiding in een technische richting, bij voorkeur VAPRO A
-Je hebt al 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in de chemie of in een soortgelijke functie
-Veilig handelen en verantwoordelijkheid nemen is voor jou als vanzelfsprekend
-Het is wenselijk als je een vorkheftruck certificaat in  in bezit hebt

Over het bedrijf

Het bedrijf
Spreekt een baan in de chemie je aan en beschik je over een opleiding in technische richting? Reageer direct op deze leuke vacature bij een gezonde en stabiele organisatie in regio Drechtsteden! Deze vacature is dan ook zeer geschikt voor mensen uit Dordrecht, Rotterdam of directe omstreken

Dit is een functie op VAPRO A niveau met bijpassende werkzaamheden!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent