Gezocht: Mechanisch operators (5 vacatures)

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Als technisch operator werk je afwisselend in dagdienst en 2 ploegen. Je bedient de machines (bijvoorbeeld kraanbaan, 3d printer en/ of freesmachine). Onze klant draagt zorg voor opleiding en begeleiding. Je draagt zorg voor de kwaliteitsbewaking en denkt na over verbeteringen. Je wisselt van machines zodat geen dag hetzelfde is.

Wat wij bieden

Een fulltime vaste baan in een nette, opgeruimde omgeving en een uniek product. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband en wordt uitstekend begeleid. Als je er echt voor gaat is alles mogelijk!

Wat wij vragen

Je bent flexibel, gemotiveerd en hebt affiniteit met technisch (en /of een technische opleiding). Je staat open voor tijdelijk werken in 2 ploegendienst. Je bent woonachtig in de omgeving van Breda, Oosterhout, Den Bosch, Waalwijk of Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klant is een product van stalen onderdelen voor de scheepsbouw. Ze hebben veel nieuwe machines aangeschaft, je werkt dus met de nieuwste techniek. Op dit moment zoeken ze gemotiveerde mensen die ze willen leren bedienen en onderhouden. In onderling overleg wordt bepaald welke machines je gaat bedienen (ook is het mogelijk te rouleren). Ze hebben een prettige, schone werkomgeving en er wordt echt geluisterd naar het personeel.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent